Nu doar persoanele cu dizabilități sunt luați de fraieri ci 90% din populația planetei. Ți-am mai explicat asta și cred că degeaba o tot fac
Atunci Creatorul l-a inscenat si il foloseste ca tap ispasitor!
Eu cu cei din mintea mea am fost diagnosticati cu schizofrenie cronica paranoida dar stiti cu totii ca nu este adevarat, ci suntem folositi inscenati ko ca tapi ispasitori si torturati, terorizati, batjocoriti de catre calaii ori psihopatii de pe Negativ sau de la Inaltime dominus sau dominatori si au inventat atatea religii subiective la fel ca ei calaistice psihopatice rele nu cristosi isusi cum e numarul 1!
"AndreiAdrian012: ...am fost diagnosticati cu schizofrenie cronica paranoida"
dacă medicul zice asta și nu preotul, eu zic să-l crezi. Pe bune
Cand observ cate o tipa 'abordabila', de multe ori i-o servesc drept pont unui fraier, ca sa mearga inainte, sa testeze terenul pentru mine.
Apoi i-o suflu cu nesimtire.
Daca la asta te refereai, nu-mi pare rau.
Doar asa mai f t si ei ceva. Unii le si iau de neveste.
Stiti ce cred?:ca de pe Negativ sau de la Inaltime sunteti dominus sau dominus frustrati invidiosi pe umanitate si pe specia umana si incercati sa stricati imaginea omenirii cu inscenari si minciuni iar dominus se poate transforma in dominatori diminatori! Sunteti neputinciosi Amarati de pe Negativ sau de la Inaltime si faceti rele rau.
Tu până la urmă ce vrei de la lumea asta? Să primești 5000 de euro pe lună pentru nimic? Din toate întrebările tale cam asta rezultă că ai vrea.
Și cine de aici te-a folosit pe tine ca "țap ispășitor"? În ce context?
Va repet, handicapatii ca mine nu prea stiu de ei in timp ce smecherii au miliarde milioane de dolari sau euro!
Singurul handicapat din contextul asta esti tu! Dupa ce porcarii intrebi pe acest forum ca sa pierzi timpul oamenilor
Vezi că m-am îmbătat puțin, sa nu iei totul ad litteram
Du-te frate la prostituate și da in ele ca surdul in clopot. Mai lasă-i in pana mea pe toți care te iau la mișto, și te marginalizează! Te poți pocăi daca nu ești bine cu tine, și nu te poți împacă cu ceea ce te definește ca persoana.
Facand haz de necaz va marturisesc ca sunt pocait cu 728 lei pe luna ca schizofrenic cronic paranoid.Si din joi in pasti 125 lei bonuri de masa.Iar un ingrijitor de bolnavi primeste doar salariul minim pe economie in timp ce unii aparent de dreapta nu mai stiu ce sa faca cu banii:afaceristi,conducatori,sportivi,actori,cantareti,mas-media, manageri, sefi, patroni, modele..etc..Oricum nici dominus nu e numarul 1, sigur ca dominatori e pacat dar nici dominus nu e usa de biserica.
Sunt Alexandru cel Bun adica urmasul si chiar in mine e el.Nu glumesc.
Asa este!
Și eu sunt