| ErrorFound a întrebat:

Este dovedit stintific ca piramida are calitatile pe care se presupune ca le are? Care ar fi principiul?

Răspuns Câştigător
| relian a răspuns:

Care ar fi acele calitati despre care intrebi? Eu cred ca sint doar povesti.Sa analizam 2 exemple.Mumia oamenii spun ai vazut sa pastrat mii de ani bla bla.Dar oare este adevarat ca piramida a pastrat acel corp? Nu este deloc adevarat.Mumia de aia ii si spune mumie ca este un corp inbalsamat, pus in anumite substante sau uns, I se bagau diferite produse, substante inauntru, dupa care se infasurau in pinza care si aia era impregnate cu diverse solutii.Si in acest caz putem vorbi de vreo calitate a piramidei? Daca un corp ar fi fost asezat exact asa cum a decedat, fara sa I se faca absolut nimic si acum l-am fi gasit intact atunci da se putea vorbi de o anumita calitate datorita piramidei.La fel de bine sint mumii gasite chiar ingropate in pamint, deci faptul ca sau gasit [prima oara mumii acolo sa ajuns la generalizare si la povesti despre piramide, dandule un aer asa mistic, puteri nmu stiu de care bla bla.Alt exemplu dupa susele unora dar nedovedit stiintif este faptul ca lamele de ras uzate sau pus acolo si ups peste noapte sau ascutit singure.Astea sint povesti clar.Deci piramida este o constructive ca oricare alta ce se foloseau in acele timpuri, ca si astazi bisericile. Daca peste mii de ani vine cineva si spune in bisericile de acum mii de ani se intimplau miracole o sa fie adevarat? Este poveste curata

5 răspunsuri:
| sublime89 a răspuns:

Nu e dovedit. Nu ai vazut la distragutorii de mituri? laughing Myth busted!

| ErrorFound explică (pentru sublime89):

I love that phrase. laughing Dar n-am vazut episodul.

| Seducatorul a răspuns (pentru ErrorFound):

Da e faza cu razele de lumina in interiorul piramidei la fel ca in "Mumia!

| ErrorFound explică (pentru Seducatorul):

Nu am vazut filmul/citit carte sau despre ce vorbesti tu acolo.

Răspuns utilizator avertizat