Desigur că da.Fiecare trece lucrurile percepute, prin filtrul personalităţii sale.
EmaS, pare ca ti-ai clarificat treaba, totusi daca vrei sa afli si alte puncte de vedere: http://en.wikipedia.org/wiki/Blink_(book) o carte "Blink: The Power of Thinking Without Thinking"
uite unde se ascundeau fetele intre ele iubitoare, nu dam nume ca stim noi cum le spune
Adica tu iesi lipsa la apel si eu platesc oalele sparte, vrei sa spui...hm,hm...
Tu vezi-ti de treaba ta si lasa-mi fata in pace, capisci? Urmeaza calea pe care ai ales sa mergi nu o lua pe drumul Gheenei
Si de cand ai tu o fiica asa de mare? Batranule! Nu am de gand sa merg pe alta cale. Vreau sa va aduc si pe voi pe calea cea buna!
Suntem noi, muritorii de rand, in postura de a ierta? vezi ca imi dau drumul la limbarita si incep a-ti spune biblia pe de rost, ha o leuuu.
Domnul Isus ne invata ca iertarea nu este optionala, ci noi trebuie sa ne iertam unii pe altii asa cum ne-a iertat Hristos! Vai ce mi-ar placea sa te aud vorbindu-mi din Biblie!
Da desigur ca fiecare vede ce vrea nu ce este daca am vedea ce e cu adevarat nu ar exista multe prosti
Este posibil, de exemplu sa te gandesti chiar si la arta, o pictura poate fi vazut in mod diferit.
Off topic: Frumoasa imagine ai la profil
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: