Hmm, ai avea o sansa daca energiile lui sunt mai puternice cu fiinta ta ancestrala prin a nu permite energiilor negative cosmice sa va distruga atractivitatea.
Mai pe limba umana, daca el simte si crede in simturile lui ca esti speciala, nu vor conta detaliile, insa exista si niste parti rele ce trebuie observate dupa.
Zi mai exact la ce te referi, iubesti un barbat dar nu poti fi cu el sau ce?
Detalieaza situatia in care te afli.
Devil is in the details. Aşa că da, contează detaliile. Mi-e teamă, nu stiu ce efect ar avea asupra unui alt barbat faptul ca sunt hibrid. Posibil ca acel barbat sa devina si el hibrid, nu stiu.
Cu siguranță abia acum ai văzut și tu filmul Venom ambele părți și te regăsești în el. Îmi amintesc când eram mic și am văzut prima dată Superman. Credeam că dacă mă concentrez pot să trag cu lasere prin ochi însă am am avut o mare dezamăgire când am constatat că nu se poate. Cum ar afecta un bărbat ceea ce ești tu? Probabil că i-ai mânca creierul...
Nu cred că mă înșel. Dacă ai folosit comentarii și sugestii generate de AI în urma vizionării unor scenarii de filme (lucru făcut și de alți useri) probabil că inteligența artificială te-a încadrat într-o existență suprarealistă, tu ai lut-o de bună și ai transcris totul aici să vezi cum reacționăm. Suntem obișnuiți. stai relax...
Nu putem sa ne luptam cu detaliile, dar putem sa le facem din rau sa lucreze in partea noastra.
Atat timp cat ai ceva ce barbatul tau vede ca fiind special si il lasi acel ceva doar lui dar intr-o cantitate moderata, el va ramane acolo unde consideri ca merita.
Si tu esti hibrida si el ar deveni hibrid, afecteaza ceva din a nu putea sa fiti uniti? (ma refer impreuna, nu stiu exact despre energii si hibrizi)
Păi eu am energia celuilalt hibrid în mine, adică fostul partener. Mă întreb, energia fostului se transmite prin mine unui viitor partener?
N-am scris nimic aici ca să văd cum reacționați. Pur si simplu am vrut să văd dacă o fi cineva mai înțelegător şi inteligent decât mine care ar avea alte răspunsuri.
Te afecteaza pe tine, nu pe el.
Cum sa alegi un alt barbat, cand inca visezi si arzi energia "altui hibrid"?
Pe deasupra mai si formati un intreg.
Fii cuminte si ramai in intreg, nu sari gardul.
Intr-un dispozitiv electronic exista componente mai principale si componente mai secundare. Tu esti un tot unitar care functionezi normal atunci cand ai fórmula si voltajul corect pentru tot aparatul. Cibernética deja vede sisteme in dinámica si spune ca un element depinde mai mult de celalalt element decat functiunea lui personala. Conexiunea este mai mare decat functiunea unui element unitar.
Necunoscutul, membrul și termenii sunt părți fundamentale ale ecuației matematice. Tu trebuie sa gasesti algoritmul si logaritmul corect in pozitivismul vertical. Iar in pozitivismul orizontal sau stiintele sociale echilibrul intre stiintele umane cu cele sociale.
Da, in energia ta ai gasit matrice ce s-a imbunatatit sau a acoperit parti lipsa din energia celuilalt hibrid. Totul pentru a iti imbunatatii energia, insa procesul asta va consuma multa energie din partea ta pentru evolutia suprema a energiei tale.
Cu timpul energia ta va asimila sau va integra energia preluata din alte energii exterioare pentru a se imbunatatii, insa uneori gasim un hibrid / hibrida ce are o energie mult prea compatibila cu a noastra, in asa fel incat ne corupem in evolutie si ni se disperseaza energia proprie. Unii isi revin, altii raman mereu secati de energie pana dispare.