| 4b a întrebat:

I se poate intampla vreodata unui soldat aflat pe campul de lupta sa uite ca e razboi? Si ca sa nu-mi mutati intrebarea cine stie pe la ce categorie, incercati s-o dati pe filosofiebig grin
Sanatate...

Răspuns Câştigător
| BeyondTheDarkSun a răspuns:

Uita ce este Razboiul pentru a-si aminti ce inseamna Supravietuirea!

11 răspunsuri:
| Hombre a răspuns:

Mai tot timpul, mereu se gandeste la Leana pe care a lasat-o acasa.

| harciog a răspuns:

Am prins asa zisa revolutie in armata si, drept sa spun, uitam de ea la fiecare rasarit de soare.Era magnific cind se lumina dupa o noapte de patrulare.

| WhatheWow a răspuns:

Doar atunci cind inebuneste dar in cazul unui razboi nu cred ca aceasta stare e una lunga! laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bineanteles,si ei sunt oameni si au nevoie sa se mai elibereze de acea apasare.Mult noroc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De cand ma lupt cu tine sa mi te cuceresc
De-atatea ori mi-e gandul la cat mult te iubesc
Nu vreau sa-ti fac vreo rana si nici sa mi te pierd,
As vrea acum din suflet, sa mi te tin la piept
De-atatea ori imi vine un dor nebun de-acasa
De moarte care-mi vine si nici de rani nu-mi pasa
De cate ori imi vine in gand numele tau
De-atate ori eu uit, unde ma aflu, zau!
de Harababurici

| 4b explică (pentru anonim_4396):

laughing esth departe mama de subiect...

| Ichnat a răspuns:

Cred ca atunci cand e pe moarte... Adica cand mai ai putin si-ti suna alarma de la ceas nu te gandesti la bombe! Ci la familie, PlayBoy, etc. big grin Nu?

| calmopenmind18 a răspuns:

Moare si uita de toatehappy. Probabil.

| Accero a răspuns:

Nu cred ca vreun soldat, cand este pe campul de lupta se gandeste la razboi.Se gandeste inainte sa plece, dar cand este in timpul luptei, si gloantele ii suiera deasupra capului, nu cred ca se gandeste la razboi.Eu cred ca se gandeste doar la faptul ca trebuie sa supravietuiasca pentru a-si revedea "radacinile", familia, prietenii."Niciodata nu am gandit la ce o sa patesc, ci la motivul pentru care lupt"

| ExistentialStuff a răspuns:

Deci pana la urma vrei intrebarea pe sanatate sau filosofie?