anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Inspirata de raspunsul user-ului Zbenguici, care spune " nevoile mele vin primele in agenda mea ":
Aveti o lista de nevoi? Pot fi exprimate aici? Fac apel la posibilitatea de a raspunde anonim( eu pe lista mea de nevoi nu am rabdarea trecuta, pentru ca posed deja!)
Mentiune: exclus Domestos, vibrator, femei gonflabile!
Facem abstractie de nevoile materiale, ca asa il strig pe Mos Craciun si va rezolv imediat!

Răspuns Câştigător
| jedi_7867 a răspuns:

:) Nevoile mele:
http://damoc.ro/images/Nevoi.png

10 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

Am atatea nevoi si totusi nu simt lipsa de nimic.

| Bacemi a răspuns:

Prima mea nevoie este moralitatea
A doua consta in iubire

In afara de acestea celelalte sunt superficiale

emanuellex
| emanuellex a răspuns:

Ar fi stupid, de-abia acum, la aceasta intrebare, ca sa raspundem anonim. De ce sa ne ferim de ceea ce suntem? Eu iti pot enumera cu placere lista cu cerintele proprii, insa cu o singura conditie: exclude-ti din vocabular termeni ca "vibrator", "va rezolv" si "femei gonflabile". Nu ar trebui sa te caracterizeze. Da, desigur, nevoile mele vin primele in agenda mea. In primul rand trebuie sa avem grija de noi insine, ca mai apoi sa oferim grija celorlalti. De unde ar aparea altfel atata iubire, daca nu din compasiune si din daruire de sine? Dar agenda mea, cartea sufletului meu, trebuie sa fie precum un portativ dumnezeiesc, pe care se astern cu talent divin, notele sperantei.

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Ideea- adica nevoia ta este de a te simti iubita si protejata in cadrul unei relatii sau este nevoia de a te simti mandra, satisfacuta pentru ca poti domina, subjuga si profita de altcineva?

@☆ ★X3Mღgirl★ ☆ creierul se poate antrena prin citit si repetarea informatiilor asimilate, iar cresterea iQ-ului este irelevanta pentru succesul in viata. Nevoia adevarata poate fi nevoia de recunoastere si pentru asta iti doresti concentrarea si cresterea iQ-ului.

Nevoile mele sunt cele din piramida lui Maslow.
http://quangkhoi.net/......archy1.jpg

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Bacemi, ce intelegi prin nevoia de moralitate?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am nevoie de cineva care sa-mi satisfaca nevoile. Toate nevoile.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu am nevoie de concentrare la ore si sa imi creasca si mie IQ ul.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De acord cu Zbengu si nevoile din piramida lui Maslina big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Zbenguici, nu mi-a adus satisfactie niciodata in viata dominarea cuiva. In privinta nevoii de a fi protejata intr-o relatie, ai dreptate. Asa sunt construita. Am nevoie sa fiu iubita, ca sa pot da ce-i mai bun in mine.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu stiu daca ma insel, cred ca nu, insa Socrate spunea ca: cu cat nevoile sunt mai putine, cu atat esti mai aproape de zei.
O parte dintre nevoi le avem asigurate, insa celelalte? Sunt multe, sunt putine? Fiecare stie!