| LoquitaSeMutaInViataReala a întrebat:

Iti dai seama de ce ai avut, doar dupa ce il pierzi... corect?

Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

Nu "doar", ci "mai ales".
Dar în general da.

23 răspunsuri:
| NutriNyt a răspuns:

Foarte corect.Dar sa facem tot posibilul, tot ne ce sta in putinta sa apreciem oamenii cand sunt in viata.Macar 50%.Sa nu uitam asta.Ar trebui sa ne gandim, sa cugetam ce e bine si ce e rau in viata si sa nu facem greseli majore care sa le regretam toata viata.sad Numai bine

| FucktheSystem a răspuns:

Fals. Ști ce ai dar de obicei îți dai seama de valoare după ce-l pierzi...

| blondissima a răspuns:

Da, la fel cum ne dam seama ce ne-a lipsit, atunci cand il obtinem. De multe ori, intai "gasim" s-apoi realizam ce-am "cautat".

| Bogdanux a răspuns:

Din pacate, asa e...

| Amidepsi a răspuns:

Presupun,adica stii mereu ce ai insa nu ii intelegi mereu importanta.Sau poate ca lucrul respectiv nu iti este absolut necesar ci este doar o parte dein rutina ta la care nu poti renunta asa de usor.Asa sunt oamenii,mai posesivi. Oricum nu cred ca e atat de important daca ai un lucru sau nu, daca nu il intelegi, existenta lui e oricum nula.

| Claudiuu a răspuns:

Nu generaliza. Poti sa iti dai seama de ce ai chiar acum gandeste-te. Zilele care poate iti plictisitoare acum mai tazriu poate o sa iti para zile linistite si o sa le vrei inapoi.

| ynna93 a răspuns:

Eexact.

| Meryem027 a răspuns:

De cele mai multe ori,da, asa se intampla! Sunt si exceptii, dar na...cu totii stim ca majoritatea bate intotdeauna minoritatea!

| TheFictionist a răspuns:

De fapt, ştii ce ai, dar nu crezi că-l vei pierde.

| Diana_6484 a răspuns:

Corectwinking

| ViPeR_5346 a răspuns:

Foarte corect!

| ZambetulNebuniei a răspuns:

Da e corect

| GlontulAreMereuDreptate a răspuns:

Sigur

E super corect :X

| vanessa_6993 a răspuns:

Da asa este! Eu am trait o astfel de situatia. Cand era in viata il ignoram nu il bagam in seama dar dupa ce l-am pierdut mi-am dat seama ce am avut si ca tineam la el...

| chelie91ptm a răspuns:

Normal .

| MLSS a răspuns:

Mereu o sa fie asa

| CriCri04 a răspuns:

Foarte corect laughing

| taniusha562 a răspuns:

Corect, dar nu in toate cazurile, de exempu cind ai pe cineva linga tine de care iti place dar totusi vreai ceva mai bun asa este, il perzi apoi iti dai seama cit de mult conteaza pentru tine, dar poate fi prea tirziu (((

| Lavymee a răspuns:

Da...foarte corect.Cel putin eu mi-am dat seama abia dupa ce am pierdut pe cineva sau ceva

| Alexandra_7827 a răspuns:

Foarte adevaraat laughing.

| fitter a răspuns:

Asa este... funda?happy

| Makii a răspuns:

Da, iti dai seama de valoare unei persoane sau unui lucru numai cand il pierzi din pacate. ( se intampla cel mai des asa ) Dar important e sa treci peste si sa pastrezi amintirile.

| Makii a răspuns:

Da! De cele mai multe ori nu pretuiesti o persoana sau un obiect cum ar trebui si cand pierzi iti dau seama cat de mult tineai la X. Dar important e sa treci peste si sa iti amintesti de momentele in care ai avut persoana/obiectul.