Exprimarea imi este putin neclara.Eu nu am spus ca m-as afla in una dintre categorii.De fapt afirmatia ta m-a facut sa ma simt exclus.Tocmai de asta am spus ca,"oamenii sunt oameni".
Daca s-ar face o categorie crestina si una atee si inca una pentru cei ce nu au vreo preferinta religioasa, nu ar mai pune nimeni atatea intrebari despre religie.In fond, intrebarile care reflecta convingeri, se vor raspunse tot de persoane din aceeasi tabara.De aici apar contrele,nu exista numai crestini, si nici numai atei, exista si persoane care nu au vreo preferinta.Tocmai de asta am spus ca convingerile, fiecare ar trebui sa le tina pentru el.Practic cand arunci cu"convingeri", nu faci decat sa ceri a fi aprobat sau contrazis.Logic.salut
Salut.M-ai urmarit tu de cand am intrat pe site si ai tras concluzia ca vreau sa fac prozeliti? Vai, ce bine ma simt.
Arcaluinoe
Din nou o sa te dezamagesc, fac parte dintr-o Biserica frumoasa, peste 1000 de membri,nu suntem desprinsi dintr-o grupare religioasa, ci facem parte din Ministerul Cultelor suntem admisi de lege la fel ca si ortodocsii.Ce mai vrei sa stii? Religii sunt mai multe, pe cand credinta este una singura in Isus Hristos.
As fi vrut sa raspund,dar inainte de a raspunde mi-am facut mila de mine si am citit unele raspunsuri,reclama la berea germana lager,un sirop ayalan(sau cum ii zice), reclama la "curso de escaparatismo profesional",care este undeva mai la stanga si ma indoiesc ca toata lumea o vede(chestie de soft,marketing,limbi:bani in general).Tot am fost ocupata cu cititul reclamelor,cu click sus-jos, nu mi-am dat seama daca cineva a pomenit de copii(ei ar fi cineva-ul sau ceva-ul de care,cred,se pomeneste in intrebare)
Dar, deh, fiecare cu prioritatile lui in viata.
Da pe parintii si surorile mele
aceste persoane sant adevarata mea bogatie.si ii multumesc lui Dumezeu ca m-a binecuvantat cu asa familie
Imi iubesc parinti, pe Dumnezeu, si prietenii.ii iubesc mai mult decat viata mea
Da.Pe iubitul meu pe care l-am pierdut.Mi-as lua gatul in secunda asta in cel mai dureros mod daca el ar spune ca ar fi fericit.As da toti banii din lume ca sa se intoarca la mine.Dar eu deja i-am dat totul,el a plecat, si faptul ca inca il iubesc arata ca dragostea e un fel de drog care te face sa fii dependent, il tii minte toata viata si te face sa vrei s afii pe locul 2 in propria ta viata.
anonim_4396 întreabă:
farcry444 întreabă: