| Steaua10 a întrebat:

La moment, serviciile secrete speciale de spionaj ale marilor puteri practica instruirea cadrelor in autolichidare la necesitate. Una din metode este oprirea inimii.
deci, intrebarea: cum ei realizeaza asta, cum e posibil sa-ti opresti inima atunci cand vrei, la comanda?

2 răspunsuri:
| harciog a răspuns:

Au fost yoghini care au reusit.De fapt nu au reusit dar si-au incetinit bataile inimii o data la citeva ore.Nu stiu cit de adevarat este dar sint chestii citite odata de mult.De fapt, o alta teorie (nu stiu cit de negheoaba sau adevarata)zice ca de aceasta tehnica s-a folosit Iisus pentru a-si face posibila invierea.

| Matt24 a răspuns:

Nu stiu cum,dar bataia inimii este un reflex involuntar,ereditar, adica mostenit, la fel ca si clipitul.anatomia umana ne zice ca astfel de reflexe nu pot fi modificate sau eliminate fiindca sunt innascute, cu ele te nasti, cu ele mori.ca sa isi poate opri inima, ar trebui sa modifice acest reflex cu o tehnica necunoscuta noua.o alta metoda utilizata in special la spionii nazisti era otravirea.acestia aveau cusute de haina mici capsule cu otrava, de obicei cianura.in caz ca erau incoltiti sau prinsi,pentru a nu fi torturati,acestia inghiteau capsulele respective, moartea survenind intr-un minut, doua