anonim_4396
Întrebare recomandată | anonim_4396 a întrebat:

La teorie suntem cu totii foarte buni in timp ce la practica suntem varza.cum va explicati asta?

Răspuns Câştigător
| 2handsUp a răspuns:

Aproape oricine poate invata teoria daca se straduieste. Cu practica este mai greu.

49 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cei care sunt "varza" la practica, au numai impresia ca sunt foarte buni la teorie.Verifica-te!

| CrazyTeenager a răspuns:

Unii sunt buni la ambele, dar in general majoritatea e buna doar la dat din gura pentru ca lenea isi spune cuvantul.

| Xtal a răspuns:

Simplu.E mai usor sa spui de cat sa faci.

| Andyᵗᵐ a răspuns:

Poi,teoria e teorie, dar practica ne omoara cum zice si proverbul.Asta inseamna ca nu putem sa fim perfecti sa ne pricepem la tot.Fiecare om se axeaza pe ce stie mai bine.

| Încrucişătorul a răspuns:

>Lipsa lungimii,
>Grosimea inexistenta,
>multe flatulente deontologice in ceea ce priveste credibilitatea proprie.

| AlyAleksandra a răspuns:

Pentru ca teoria o invatam ca papagalii si stim raspunsul pe termen scurt dupa care il uitam si de aceea nu ne descurcam la practica...

| PedoBarbie a răspuns:

Eu mi-aş explica cum ai învăţat tu româna, dar în fine.

| KooKoo a răspuns:

E invers laughing

| Musique a răspuns:

Dacă te duce capul, poți să fi praf la teorie și să te descurci excelent în practică.

| andreutzalove2001 a răspuns:

Sila de a invata spune totul :X:X

| moneantonella a răspuns:

Pai la teori inveti mecanic tocesti si in practica pui ce ai tocit nu merge asa trebuie sa intelegi sper ca te-am ajutat funda?

| Ramona000 a răspuns:

Uni sunt lmai buni la pract decat la teorie nFiecare e mai bun la ceva dar mai slab la altceva, de asta nu suntem perfecti

| TheCrisLv20 a răspuns:

La mine in lupta e altfel nu stiu teorie dar la campionate rup maxilarele

| Archy37 a răspuns:

Ne dam prea destepti frate: Dumnezeu ne indeamna sa nu fim mandri de noi, ceea ce ar insemna sa nu tindem de a fi mai buni decat cineva sau a ne considera mai buni ca cineva. Altfel nu ai liniste sufleteasca si nu obtii fericirea in viata!

| FireOfSerenity a răspuns:

Si la teorie suntem varza, dar abia cand punem in practica se vede

| dasdsad a răspuns:

Dupa parerea mea, in teorie nu trebuie decat sa-ti umble mintea, pe cand in practica, intervine ambitia, vointa, puterea, curajul, etc..care sunt lipsuri pentru cei mai multi happy

| andrei a răspuns:

Pentru ca unii invata mecanic totul si dupa doua, trei saptamani de la examen au uitat si materia la care au invatat. Dar ce sa mai zic de practica?

| AlexBvRo a răspuns:

Este adevarat, la teorie suntem foarte buni deoarece ne descurcam sa invatam teoriile, dar ca sa fim buni si la practica trebuie sa lucram si sa exersam mult.

| reky a răspuns:

Da,e adevarat. Teoria e poezie, pe cand practica e munca.Iar noua nu ne place munca laughing)