| Udar a întrebat:

Mi s a spus ca trebuie sa meditez la natura mea.
Ce se intelege prin asta? Cum e cand meditezi si ce trebuie sa faci?

7 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Sa meditezi la natura ta inseamna sa iti dai seama ce vrei de la viata. Alege lucrurile in care vrei sa crezi si lupta pentru ele. Da-ti seama ce vrei sa faci in viata aceasta. Modeleaza viata in asa fel incat sa se potriveasca firii tale.

| Razvan a răspuns:

Eu nu stiu ce a vrut sa zica acel cineva cu "natura". Probabil se referea a faptul ca e cazul sa iti alegi un drum in viata.Si probabil a vrut sa sune ca un indemn/sfat.Probabil de la parinti.Sau nuhee hee

| Dmonik a răspuns:

Trebuie sa te gandesti bine la felul tau de a fi, de a te comporta, la prioritatile pe care ti le-ai fixat, la ceea ce esti si la ceea ce vrei sa devii! Gandeste-te!
Anna

| cristinela a răspuns:

Sa te gandesti.Serios si intens.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Adică puneţi întrebarea, dacă tu eşti cu adevărat ceeea ce îţi doreşti. Dacă ţi s-a spus asta, gândeşte-te în ce context, inseamnă că undeva greşeşti. Meditează adică uită de lumea exterioară şi analizeazăţi gândurile.

| RobYnRobYn a răspuns:

Sa meditezi este acelasi lucru cu concentrarea {[(sa te concentrezi la viitorul tau)]}

| joycelyn a răspuns:

Ce se intelege prin asta?-cred ca persoana care ti-a facut recomandarea considera ca nu esti prea profund laughing that's all