| Adrian a întrebat:

Ne pierdem în timp sau timpul se pierde în noi?

28 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

Daca ai o viata anosta, te pierzi in timp.
Daca ai o viata traita cu pasiune, ce e ala timp?

| ramona30 a răspuns:

Strict de la distanta privind. Timpul este infinit iar noi suntem finiti. Infinitul nu se poate pierde in finit. De aici rezulta ca este imposibil ca timpul (infinitul) sa se piarda in oameni (initii).
Asta daca discutam logic.
Filosofia ne spune altceva. Ne da ambele raspunsuri corecte.
P.S. Foarte buna intrebarea, are 10 de la mine.

| mgtow a răspuns:

Noi ne pierdem timpul.

| Psychic a răspuns (pentru mgtow):

Hahhaha,cool!

| WR104 a răspuns:

Timpul nu se pierde in noi. Timpul nu exista.

| Ronnix a răspuns:

Noi facem timpul sa se piarda.

| JesterRO a răspuns:

Ne pierdem daca ne lasam prada. Timpul se pierde in noi cand suntem la bere.

| eulliric a răspuns:

Ma pierd in ochii unei fete,ma pierd intr-un labirint, da, cred ca ma pierd si in timp. ma urmareste de ceva vreme convingerea ca esti ceea ce faci si ca dainui mai mult decat ai viata in propriul trup atunci cand reusesti sa te imprimi in amintirile celor din jurul tau sau reusesti sa faci ceva notabil pentru intreaga omenire.nu stiu cat de definit poate fi timpul ca termen,dar in esenta acesta induce mister.o intrebare ar fi :oare reusim vreunul sa nu ramanem decat o pata a timpului? caci nu cuvantul, ci conceptul in sine aduce dupa el neant, inexistenta sad

| Zoki a răspuns:

Ambele variante in diferite cazuri... xD

| myhaelamar86 a răspuns:

Ne pierdem in timp, deoarece timpul este infinit, iar noi suntem finiti. e normal ca ceva mic sa se piarda in ceva mare

| LexHasAMasterPlan a răspuns:

Noi ne pierdem in timp mereu.

| Dia a răspuns:

Noi ne pierdem in timp, timpul in noi...
Noi suntem legati de timp, timpul legat de noi...
Apropo ati observat cat de repede trece timpul?
Parca s'ar grabi sa ajunga undeva...
.

buna intrebare.

| KoreaJapan a răspuns:

Timpul este lumea in care traim si fara el am fi ca niste oameni de fier. de fapt,si timpul se plimba pe langa metal,caci rugineste. Timpul este nesfarsit. Pasim in el neincetat si nu ne putem pierde. Desi mai sunt destul de multi care nu inatnteaza si,,induc timpul in eroare''. raman blocati in trecut si nu ii salveaza nimeni. Niciodata noi nu ne putem pierde in timp,caci nu este ceva complex. exita o singura carare,nu mai multe, iar noi doar inaintam. Insa pentru cei ce sunt inchisi in trecut... atunci da, timpul se pierde in noi nu noi in el. Viata omului are mii de carari si de aceea timpul sta nedumerit.

| lulu_8735 a răspuns:

Noi ne pierdem timpullaughing

| blonda_9284 a răspuns:

Unii oameni spun ca timpul are trei faze: trecut, prezent si viitor. Altii spuc ca timpul are doar doua faze: trecut si viitor. Cei care afirma acest lucru spun ca prezentul nu exista pentru ca el nu se poate masura. Atunci vine urmatoarea intrebare: daca prezentul nu exista, oare viitorul si trecutul exista cu adevarat? Adica timpul chiar exista?
Privind acest subiect din alt unghi se spune ca timpul este infinit (pentru mine infinit inseamna ceva fara inceput si fara sfarsit, ceva vast, vid), dar eu am invatat acum cativa ani la religie ca timpul a fost creat de Dumnezeu. Atunci cum poate timpul sa fie infinit daca are un inceput, iar ceea ce are inceput are obligatoriu si sfarsit. Asa e firesc.
Nu stiu cat e de logic ceea ce am spus eu aici, dar tin sa cred ca timpul se pierde in noi, nu noi ne pierdem in timp. Vorba lui Ronnix: "Noi facem timpul sa se piarda".

| cornel2121 a răspuns:

Eu mi-am pierdut timpul scriind asta happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Timpul nu exista decit in perceptia noastra, asa ca ni-l mai pierdem pe TPU.

| smartdjs a răspuns:

Timpul nu exista, dar noi oameni l-am inventat am creat noi acesta notiune a timpului

| Gabidm a răspuns:

Pe măsură ce noi ne pierdem în timp, timpul se pierde în noi.

| morenna_5487 a răspuns:

Noi ne pierdem in timp...el fiind veshnic...

| Kierkegaard a răspuns:

Intrebare Care Ma Tripeaza Si Ma Face Sa Ma Pierd Intr-un Paradox Nefolositor.Stii..."Uite Cum Se Scrge Timpul/Si Noi Cautam Raspunsuri." Pe Curand

| add3 a răspuns:

Timpul se pierde in noi.

| ℓهvع a răspuns:

Timpu se pierde in noi...

| Anishoara_6793 a răspuns:

Cred ca ambele sunt, la un moment sau altul, adevarate. Ne pierdem in timp cand iubim, cand suntem fericiti, cand ne imbata arta sau caderea frunzelor toamna.

Timpul, insa, se pierde in noi in mod constant si continuu, pe nesimtite. Traind, crescand, evoluand – intreaga existenta umana, e, de fapt, timpul pierzandu-se in noi.

| v001vivi a răspuns:

Noi pierdem timpu

| oana_3895 a răspuns:

Ne pierdem in timp

| alexalonso a răspuns:

Cred ca ambele sunt, la un moment sau altul, adevarate. Ne pierdem in timp cand iubim, cand suntem fericiti, cand ne imbata arta sau caderea frunzelor toamna.

Timpul, insa, se pierde in noi in mod constant si continuu, pe nesimtite. Traind, crescand, evoluand – intreaga existenta umana, e, de fapt, timpul pierzandu-se in noi.

| Akadea a răspuns:

"Nimic nu se pierde totul se transforma"

Întrebări similare