| TrveHvnterGatherer a întrebat:

Oare chiar au ajuns astia pe luna in '69? Mi se pare cam greu de crezut, cu tigaia aia...

13 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Societatea românească nu înțelege diferența între nu cred vs cred sau a știi vs a nu știi, ei deja știu totul, a știi = este dovedit științific, a crede = credință oarbă, eu nu știu dacă au fost pe luna

| johnnny123 a răspuns:

Așa se întâmplă când ești mai atent la teorii ale conspirației decât la școală.

| Robertone77 a răspuns (pentru johnnny123):

Cine a învățat la școală despre aselenizare? La ce materie?

| johnnny123 a răspuns (pentru Robertone77):

Nu este vorba strict despre aselenizare, este vorba despre principiu. Unii oameni tind să fie mult mai receptivi la teorii ale conspirației și alte aberații decât la educația reală.

Chiar autorul întrebării nu înțelegea acum o săptămână la ce folosește matematica și de ce sunt elevii "obligați" să-i învețe bazele. Cu atitudinea asta, normal că e sceptic că oamenii au ajuns pe Lună.

| LisaJulie a răspuns:

Apoi o sa intrebi daca sangele donat chiar ajunge la pacientii care au nevoie de sange sau se duce la masoni si il beau la cina cum am mai vazut eu useri pe aici! Sau despre apocalipsa zombie! Voi chiar credeti tot ce vedeti pe tiktok?

| Cipi1212 a răspuns:

Unii spun că da alții spun nu.

| Theo94 a răspuns:

Da, au ajuns pe luna in 1969 si au continuat pana in 1972, toti cei care au pasit pe luna pana acum au fost americani.

| RAY a răspuns (pentru Theo94):

De ce in prezent cu toata tehnologia nimeni nu poate?

| Theo94 a răspuns (pentru RAY):

Poate, dar costa si nu e o cursa spatiala in prezent.

| Theo94 a răspuns:

Adevarul e ca decolarea acestui modul lunar din misiunea apollo 17 arata dubios dar alta era calitatea filmarii atunci. Parerea mea e ca aselenizarile au fost reale.

"Apollo 17 Liftoff from Moon - December 14, 1972"
https://www.youtube.com/shorts/CX8-7IsBHww

| ValentinMihai78 a răspuns:

Bine ai venit în lumea celor care nu cred că omul a pășit pe Lună. Și, din 1969 există astfel de "teoreticieni" care spun că nu a pășit pe Lună omul!
Fiecare crede ce vrea! Unii, au și murit fără să creadă că omul a pășit pe Lună și nu s-a întâmplat nimic!

| MagicOneT a răspuns:

Atat de usor poate o minte sa cada in plasa teoriilor conspirationiste...

Incearca o discutie cu ChatGPT sau orice alt AI, spune-i sa-ti prezinte argumente PRO si CONTRA, cat mai obiectiv, cat mai detaliat. Cele care sustin teoriile conspiratiei o sa vezi ca pot fi "infrante" atat de usor...

| relian a răspuns (pentru MagicOneT):

Trebuie sa stuii si ce si cum sa intrebi. Daca stii ce si cum sa intrebi o sa ramai surprins cand AI o sa spuna ca dovezile PRO nu stau in picioare deloc laughing
Deci omul n-a fost pe Luna, asta e clar, dar se merge asa cam fi fost. Erau la putere cine? Erau la putere fomistii, Democratii, aia o vind si pe masa si pe fratesu numai sa faca bani, sa fie el ales.

Totul a fost o minciuna. Orice om normal nu are cum sa creada basmele astea. NASA vine cu povesti ce nici sugarii nu le mai baga in seama.
Am pierdut tehnologia, laughing ba da ce tehnoligie aveati frate, de aia care apare doar in vise.
Chestia este ca atunci au fost foarte putini oameni care sau indoit si care au pus intrebari, dar pentru ca era ici colo cate unu, nu-i baga nimeni in seama, plus tehnologie era din parti, nici informatii asa accesibile nu prea erau, nici cine sa le explice nu prea, toti care stiau cate ceva, lucrau pentru guvern, asa ca populatia a fost foarte usor prostita.

Nu s-a dus nimeni nicaeri si nici no sa se duca laughing Columb s-a dus in America, apoi cea facut? Gata s-a retras inapoi de unde venise, a pierdut corabia, na mai stiut drumul sa-l faca iar in america? Deci astazi habar nu avem ca exista Continentul american sau cum?
Omul na ajuns nicaeri ca apoi sa o lase moarta.Sa dus si la polul sud unde conditile is grele si inca se duce, la polul nord la fel, pe luna sau dus si se plibau cu masinute si biciclete, ziceai ca se plimba in parc, apoi brusc, gata nu se mai poate laughing Luna nu prezenta nici un interes. Hai sa fim seriosi. Cind atunci era vremurile cand se faceau cercetari, se inventau orice chestii, Luna nu ar fi fost lasata deoparte deloc, astazi am fi avut baze pe Luna.

Deci este clar o minciuna. Cei care spun ca au foast deveneau nervosi, sareau la bataie chiar daca cumvai intrebai ceva mai dificil, ori le spune-i ca nu-i crezi.
Ce persoana este acel astronaut, sa mergi pe luna, gandeste ce fire ar trebuie sa ai, cita stabilitate, tarie, si cand l-a intrebat cineva nu stiu ce chestie a sarit la bataie la ala laughing ba tu esti hal de astronaut? Te faci de tot cacatu. Ajunsese ca la piata exact ca la piata mahala. Pai eu daca stiu ca am fost undeva, poti tu sa vii sa imi spui orice. Daca im i ceri sa jur pe extraterestrui ca am fost, si eu stiu ca am fost, pai jur si pe maicata si pe ce vrei tu pe papa de Roma.

Dar ei deveneau foarte iritati si foarte sensibili la orice intrebare incomoda.
Nu e xista nici o dovada ca au fost. Mai bine stau in picioare argumeltel contra decat cele pro. Care is cele pro? Cuvintul cui? NASA? Pai astia is bugetari, crezi ca suneau altceva decat le spunea guvernul? Se trezeau imediat in strada. La cit malai papa NASA o vind si pe masa sa isi pastreze joburile.
Kenedy alt sarlatan, acum se trezesac multi si afla ca era un papagal, un impostor, doar gura ce era de el, si ca orice democrat era dupa haleala, dupa malai.
Aici nu-i vorba de teorii conspirationiste, este vorba de logica, iar ei NASA si toti care sunt PRO nu ai nici o logica.