| DanyXhell a întrebat:

Pisica de mare este un peste care omoara oameni? Sau este prietenos daca nu ii faci nici un rau, ca eu nu mai inteleg nimic. Cei de la Brainiac au sarit in mare si s-au jucat cu ele, iar apoi au iesit, si pe Steve Irwin l-au omorat aceste fiinte.Nu mai stiu ce sa cred.
Funda.

11 răspunsuri:
| Hombre a răspuns:

Nu omoara omeni intentionat, numai ca aceasta pisica a vrut sa se de-a mare, urmarise toate serialele cu Steve Irwin unde acesta facea fite cu toate salbaticiunile, si doamna in cauza si-a zis cu mine nu-i merge, zis si facut. Acu' noi trebuie sa invatam si tinem minte, ca nu tot ce te sperie te si omoara si nu tot ce e bland trebuie strans in brate. Crede si nu cerceta.

April
| April a răspuns:

Pisica de mare nu omoara oameni decat din absoluta intamplare.Steve Irvin a avut o moarte stupida. Daca, in loc sa-si smulga acul ar fi taiat coada pisicii, mai traia si astazi...

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Bro, se poate trai cu plaga cardiaca, daca primesti ajutor medical imediat. Dar tepii de pe coada animalului sunt veninosi, iar veninul acesta poate provoca oprirea cordului (mai ales in cantitate mare). O doza administrata direct in cord este, evident, letala mult mai repede

| catalin188 a răspuns:

Sub coda ca un os ascutit de circa 12 cm nu ataca cu el este numai in caz de aparare daca o urmaresti se opreste brusc si te intapa.
de obicei se hranesc cu pesti moluste crabi etc.

| seby005 a răspuns:

Buna.Dupa cate am vazut si am citit pisica de mare este un peste ca oricare altul, dar daca se afla in pericol sau se simte amenintata ataca ca si majoritatea animalelor si oricum animalele chiar si cele domestice sunt imprevizibile.In legatura cu Steve (tot respectul) e posibil sa fi facut exces de zel sau sau s-a apropiat de acea pisica in perioada de prohibitie cand se stie ca acestea sunt mai iritate, O zi faina pa

| JohnnyBi a răspuns:

Daca se simt amenintate ataca. si la steve irwin a fost un accident de munca, dar nu in sensul ca le-a facut sa se simta in primejdie...a murit cum s-ar zice dintr-o prostie/greseala.si mie imi pare rau de el, dar ce a iubit mai mult nu a impartasit aceeasi iubire fata de el.

| Adyspeed a răspuns:

Pisica de mare e blanda dar in varfil cozii are ca un ac plin cu venin si e de ajuns sa te intepe ca e moarte curata

| ƦαℓυҜα a răspuns:

Buna! Eu cred ca pisica de mare este rea sau "cu doua fete"sti cum se zice...Insa nu crede in animalele care se zvoneste asa ceva de prietenie sau de omorare ca e grav!
Bafta!happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca orice animal, este imprevizibila. In general, animalele nu ataca decit daca se simt amenintate sau vor sa se hraneasca. Cum aici nu se punea problema sa-l manince, probabil un gest, o miscare a lui, i s-a parut amenintatoare si s-a speriat. Nu stii niciodata cum o sa reactioneze un animal, de asta e recomandat sa nu te agiti si sa nu faci miscari bruste in preajma unei salbaticiuni. Animalele nu au politie care sa le asigure protectia, ca in cazul oamenilor. De asta sint mult mai precaute decit noi si stau mereu cu simturile ascutite. Nu-si pot permite sa nu fie vigilente si sa stea relaxate, trebuie sa fie mereu in alerta ca sa supravietuiasca, fapt pentru care reactioneaza imprevizibil la orice gest.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

April, lui Steve Irwin i-a fost strapunsa inima. Poate ne spune Brigaela, pentru ca e medic si stie mai bine, dar eu unul nu am auzit sa fi supravietuit cineva dupa ce i-a fost strapunsa inima.

| Alexxxss a răspuns:

Nu este adevart ele omara din placere majoritatea din categoria celor mari (Monster river)iti produc febra si apoi mori.