O sa ai parte de exclusivitatii pe cazanele din Iad. O sa stai o vesnicie pe fundul unui cazan, cu revistele Playboy in fata si inconjurat de barbati
Depinde de ce ai de oferit pe langa oferta primara. Nemurirea nu poate sa o ofere decat cel care o detine, doar Dumnezeu. Satana este la fel de muritor ca si tine.
Hmm...nu stiu daca exista satana si daca tiaia vinde sufletul ar fi frumos sa arati ca ghost rider
fa rost de anton sazor lavey acolo scrie cum sa faci asta incearca si ne zici pe urma ceai obtinut.
Nu, la inceput ai sa cistigi multe, dar apoi vei pierde tot ce ai cistigat. iar dupa moarte vei ajunge in iad. succes!
Sa o luam tot ipotetic. Faci asta, ai dat de dracu! Si nu e nici pe departe la fel de frumos cum iti scrie in contract
Daca e sa o luam ipotetic, ba da, e ca-n Ghost Rider. Anyway, in realitate nu prea poti sa-ti vinzi sufletul diavolului pe bune. Ideea e asta: diavolul iti indeplineste o dorinta sau te ajuta in legatura cu un lucru, iar tu trebuie sa-i faci anumite favori in schimb. Desi la inceput te duce cu zaharelul si te face sa crezi ca totul e gratuit, nu e. Iar dupa ce mori, sufletul tau e al lui.
Sper ca am dreptate macar 50% si nu aberez degeaba.
Ideea nu e ca ma tenteaza, dar sunt curios la chestii gen "ce indatoriri ai fata de Satan dupa?", "cum vei fi judecat dupa?", "daca ajunge in Iad, este tratat decat ceilalti?".
In rest, curiozitatea nu ma poate afecta in niciun fel punand astfel de intrebari...
Ipotetic o sa ajungi sa arati ca asta:
http://ticklefight.files.wordpress.com/2008/11/exorcist.jpg
Acum nu stiu daca conteaza mult aspectul placut pentru. tine :)
Sigur asta nu e de Trivia/Amuzante? Sau esti doar curios?
Uite un citat: "Curiozitatea nu e un pacat, dar trebuie sa mai exersezi la precautie"
Gasesti raspunsul in biblie, de ce vrei sa suferi vesnic? Dumnezeu este iubire de ce alegi ura?
Mai cum sa iti explic, u daca iti vinzi sufletul satanei o sa ai parte toata viata numai de bucurie si cred ca tot ce vrei, adic o sa te bucuri in vitza asta trecatoare si o sa vi chinuit dupa in viata de apoi o vesnicie, dc crezi ca oameni care merg la biserica si se roaga lui D-zeu nu sunt in fiecare zi fericiti pentru ca satana le pune piedici si capcane ca sa ii atraga spre el, mai du-te pe la biserica mai citeste o carte Sf si o sa gandesti altfel
Crede-ma ca e ca in ghost rider
Si, aero nu dau click acolo pentru ca e pozaaia a exorcistului care ma sperie mai tare ca mastile de gaze
Sa nu te astepti sa ajungi in rai dupa ce vinzi sufletu satanei. Dar sunt curios daca in iad devii unul dintre demonii care pedepsesc pe altii sau esti si tu pedepsit
Si eu m-as intreba astea daca m-as uita prea mult la bullshit-uri americane...
Cat da Satana pe un suflet? Ma tenteaza si pe mine sa fac afaceri, nu de alta.
Nu trebuie sa-ti vinzi sufletul Satanei ca sa ai schimbari majore in viata ta. Trebuie sa crezi in Dumnezeu si atunci ai sa vezi minuni si miracole facute de Dumnezeu. Si aceste schimbari in bine facute de Dumnezeu ai sa le vezi si acum pe pamant si in viata de apoi.
De ce? ai primit vreo propunere?
http://www.descopera.ro/......diavolului
acestia sunt niste oameni celebrii care au facut-o au duso bine in viata normala o perioada doar dar apoi, dupa moarte cine stie
plus ca nici unu nu a murit de batranete
Am luat sensul propriu al întrebării tale. Tu dacă închei contract cu ăla, există ceva pe lumea asta care să te convingă că Ăla joacă cinstit? Cunoşti expresia "iubesc trădarea dar urăsc pe trădători". Sultanii se foloseau de serviciile trădătorilor, după care ordonau decapitarea lor pentru că demonstrau că sunt nişte oameni de nimic şi, aşa cum şi-au trădat stăpânii, aşa i-ar fi trădat şi pe sultani. Crezi tu că dacă îţi vinzi sufletul, o să te aprecieze şi o să-ţi dea cele mai mari bogăţii de pe lume? Ai să mori ca ultimul specimen din lanţul trofic şi mort vei fi.
Pentru informatiile pe care le vrei, adauga ID-ul meu de mess: utistu_rapidistu@yahoo.com
Pai mah Dumnezeu nu mi se pare bun de ce nu-i ajuta pe oameni saraci copii fara parinti... chesti,, Nimeni nu stie daca o luam asa poate si Satana te tradeaza DAR SI PE MN MA TENTEAZA O YEAAAAA SA *** FEMEI
))) SATI DORESTI SA AI ARIPI DE DIAVOL SI PUTERI
)))) ASTA FAC EU
))