Poate dimpotriva, un orb are avantajul de a nu fi indus in eroare de aspectul fizic al partenerului.
Bineinteles, normal, garantat, cu siguranta, evident, absolut, fara nicio indoiala.
Dar oare el nu are sentimente, emotii? Uite, vreau sa-ti spun, ca eu m-am indragostit de un baiat, fara sa-i vad chipul... pur si simplu. dupa modul in care vorbea, se exprima, tonalitatea vocii, ...si cred ca nu am mai fost indragostita asa de niciun baiat pe care l-am vazut in prealabil.
Era extrordinar, adica simteam ca-l iubesc, repet fara sa-l vad..., si nu, nu pe `net, putand sa ne trimitem poze.ci la telefon.si-n perioada aia nici macar telef cu camera nu aveam, dar, ma simtea atat de bine, sincer nu-mi trebuia absolut nimic.
De ce nu? Eu cred ca o astfel de iubire este mult mai sincera si mult mai adevarata pentru ca se bazeaza numai pe spiritul persoanei (frumusete interioara) nu pe aspectul si exterior.
Si orbii fac copii.
Cred ca au un simt al dragostei mult, mult mai dezvoltat decat cel normal si ca sa parafrazez titlul unui film "Am intalnit si ORBI fericiti" George Nicolescu -un orb din Constanta foarte talentat, la noi, Stewie Wonder de la altii, nu sunt indragostiti numai de viata ci si de muzica.
Desigur, de ce nu s-ar indragosti un orb sau un mut sau orice om!
Orbul simte mult mai mult fara sa vada decat noi care vedem si...nu credem. Ne "imbracam" iubitii/ele cu calitati pe care nu le au si este evident.
Toti oamenii au sentimente si toti oamenii se pot indragosti mai devreme sau mai tarziu! Nu conteaza daca esti invalid, daca esti orb, daca esti surd! Frumusetea interioara conteaza mult mai mult decat cea exterioara.sinceritatea,tandretea,delicatetea,simplitatea,bunatatea,inteligenta sunt mult mai importante decat un corp si 2 ochi frumosi.Frumusetea interioara ramane toata viata!
AdrianAndrei012345678901234 întreabă: