anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sincer s-a prins ce ati invatat in liceu ceva de voi? sau facultate? apropo in facultate faci practica?

8 răspunsuri:
| CoquineNoire a răspuns:

La liceu inveti pentru mirabolantul bac, si pentru facultate, media de la bac te ajuta.
deci, tot ce inveti la liceu te ajuta doar sa intri la facultate, si cum intri acolo, studiezi cu totul altceva.
desigur, sunt si exceptii, ce mai inveti la liceu mai foloseste si la facultate, dar in mica parte, caci aprofundezi mult mai mult la colegiu.
ce ai invatat este de ajutor pentru a fi pregatit de un nou nivel in acel domeniu.
legat de practica, depinde de facultate, daca iti furnizeaza sau nu.

| shadovv a răspuns:

Momentan sunt in liceu si pot spune ca se prind unele lucruri... dar cum spunea un mare roman "Şcoala-i bună, dar să n-o iei în serios."

| Narcis2007 a răspuns:

Cam 20-30% din ce am facut pana acum am retinut...

| AndraNicoleta a răspuns:

Da, bieniteles ca am ramas cu niste achizitii importante si din facultate si din liceu. Daca nu ramai cu nimic din scoala, se poate spune ca ai trecut degeaba prin ea.
Referitor la cealalta intrebare, da, se face practica in facultate.

| Liviucu a răspuns:

Prinzi doar daca iti place ceea ce faci. Nu trebuie sa fii tocilar ca sa ramai cu ceva la bibilica ci sa iti placa domeniul unde esti, fie liceu, fie facultate. In ceea ce priveste practica, da, majoritatea facultatilor au si practica inclusa in anii 3 sau 4 de studiu. Anii terminali sunt cei mai frumosi sa stii.

| unknownn a răspuns:

Daca nu s-ar prinde nimic(absolut) nu ai termina liceul si nu ai lua bacul.

| ChioruL14 a răspuns (pentru unknownn):

Eu l-am luat fara sa invat si lipseam cu lunile de la scoala.
sa raspund la intrebare: desi am avut profil tehnologic, cel mai bine s-a prins biologie genetica...am avut un profesor tare rau. ne-a bagat in cap toata genetica, de la gregor mendel fondatorul geneticii, pana la clonare.
din facultate am iesit mai prost decat am intrat.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Numai daca inveti, altfel n-are cum.

Întrebări similare