anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Spui ceva unei anumite persoane, nu conteaza cine este ea. Vorbiti despre un subiect banal. Tu nu critici, esti la locul tau si polticos. Iar aceasta nu iti raspunde la o replica anume cu buna stiinta sau iti tranteste una urata in fata ca este neamuzata de ce ai spus sau inchide subiectul incepand unul fara legatura cu primul. Si atunci, desi parerea respectivei persoane nu conteaza asa de mult pentru tine, te simti stanjenit. De ce?
P. S : Nu este vorba despre mine!

Răspuns Câştigător
April
| April a răspuns:

Nu stanjeneala este sentimentul, ci perplexitatea:un amestec de surprindere amestecata cu nedumerire fiindca nu poti intelege legatura dintre spusele tale si reactia produsa.Stanjeneala in acest caz survine abia dupa primul moment si este mai mult o jena,nu pentru tine ci pentru persoana care a manifestat o agresivitate nejustificata.,o impolitete gratuita.O asemeea reactie din partea cuiva are totusi latura sa buna:scoate la iveala, dincolo de masca sociala, adevarata fata a cuiva.

9 răspunsuri:
| Vizitiul a răspuns:

Nimanui nu-i place sa fie "jignit". Spui ca nu-ti pasa, dar nu-ti este totuna. Stii ca ai intentii bune si nu accepti o replica in deradere la ceea ce oferi. Eu cu bine catre tine, tu cu p.a catre mine, nu merge. Intervin nemultumirile.

| ramona30 a răspuns:

Pentru ca o percepi ca o agesiune asupra propriei persoane. Poti sa devii la randul tau iritat, agresiv sau te poti simti stanjenit.

| NoChanceForUs a răspuns:

Poate sunt prea obosit...că m-au trecut toate transpirațiile să împușc 3 ore peste 500 de oameni, că nu prea pricep ce spui.Așa că revin dimineață, poate somnul face bine.

| NoChanceForUs a răspuns:

Daa @Jelli,de-abia acum dupa ceva ore prind ideea!
Dar nu mai răspund, au răspuns ceilalți destul, nu are rost vorbăraie și din partea mea.

IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Dragă @Jelli, am mai spus-o, o repet: se poartă stilul "smuls" în comportament, în comunicare, în orice, drept pentru care oamenii care au beneficiat de o educație se simt stingheri. Sunt în trend balcanismul, stilul repezit și agresiv, asta nu înseamnă că trebuie să ni-l și însușim. Eu personal îmi selectez prietenii, astfel încât să nu fiu pusă în astfel de situații.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ptr ca persoana respectiva nu iti este indiferenta cu toate ca incerci cu toata forta sa-ti fie.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@NoChanceForUs. Ceilalti 7 au inteles, asa ca... oboseala isi spune cuvantul. Mai citeste o data.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Treaba ta.

| Confucius a răspuns:

Pai de ex:tu te simteai stanjenita pentru ca acelei persoane nu-i pasa de ce zici dar poate nu era din cauza lui depinde cum era obosit, trist, enervatetc... si de asta a reactionat asa. funda?

Întrebări similare