Doamne da-i o **** mare
Sa si-o puna-n-trebuie picioare,
Mariucai noastre dragi
Cu chilotii trasi pe craci,
Ca sa vada si nebuna
Ce valoare are ****.
Si da-i Doamne sanatate
Sa se fută pan' la moarte,
Ca nimic nu e mai buna
Decat o sfanta de ****.
Nu conteaza cum o faci,
Poate sa fie intre craci,
Daca te gandesti putin
Poti sa fii si mai cu stil.
Roagate la sfanta ****
Sa te mantuiasca-n gura,
Acum ruga-i terminata
Sa-ti intre si-n cur o data.
Daca este bâlci apoi circ sa fie.
Tatal nostru care esti in ceruru sfinteasca se numele tau
Fie imparatia ta faca se voia ta
precum in ceruri asa si pe pamant
Painea noastra ce.a de toate zilele
Dane.o noua astazi si ne iarta noua greselile noastra
Precum si noi iertam gresitilor nostri
Amin!
Windows-ul nostru care esti pe HDD-uri, deschide-ne noua ferestrele tale, vie Crash-ul tau precum in XP, asa si in windows 7. Service Pack-ul nostru cel de toate zilele da-ni-l noua astazi si ne iarta noua partitiile Linux, precum si noi iertam erorile de drivere. Si nu ne duce pe noi in ecran albastru si ne izbaveste de conflictele dintre versiuni. Ca al tau este tot RAM-ul, tot Hard-ul si toti hertii procesorului, in vecii vecilor, Alt+F4!
MihaiDirinea: "Daca imi puteti spune 1 singur motiv plauzibil pentru care aceasta intrebare ar trebui integrata la rubrica `Stiinta si Filosofie` ma voi calugari". Hotaraste singur daca e vremea s-o faci, pentru ca am gasit cel putin 2 motive:
1)In DEX scrie ca ȘTIÍNȚĂ este Faptul de a avea cunoștință (de ceva), de a fi informat iar Marioara vrea(cica) sa stie o rugaciune. Vrea sa stie."Știe"ține, pana la urma, de stiinta ![]()
2)acum,ca Marioara a premiat raspunsul acela, am inteles cu totii cat de "mult" isi doreste Marioara o rugaciune frumoasa si de ce a postat ea la Stiinta si Filosofie: ca sa intoxice.
Suficient de plauzibil?!
Da stiu uite aici:
Marioara nebuna
Lasa mai fata
Ca ne-ai innebunit
Si o rugaciune ai turnit
Noi incepm sa credem ca esti proasta
Dar pe deasupra esti si mincinoasa!
"Cu dedicatie speciala catre Marioara"