| Florennce a întrebat:

Traiesc pentru viitor, neglijez prezentul? Oare e bine?happy

19 răspunsuri:
| GiveMeYourPussy a răspuns:

Cam toti se gandesc la prezent.nu se gandesc la viitor.ee bine ce faci ca te gandesti la viitor dar fi si aici (prezent)winking

| ndc a răspuns:

Atata timp cat nu traiesti in trecut e OK.

| Castorul a răspuns:

Pana la un punct e OK. Adica e f bine ca ai un tel spre care te indrepti si care te motiveaza zi de zi.
Trebuie doar sa ai grija si sa te gandesti ce o sa faci odata ce ti-ai atins acel scop. Sa ai la ce te raporta si mai departe... (la ora asta ma exprim cam greu big grin)
Oricum NU e ceva rau ca traiesti pentru viitor!winking

| ButterflyWings a răspuns:

Pentru a nu deveni aerian trebuie sa tii cont si de prezent si de trecut.Pe prezent te sprijini pentru a-ti construi viitorul, iar trecutul trebuie sa ti-l amintesti pentru a nu repeta greselile.

| Dmesss a răspuns:

E bine ca ca nu ai descoperit masina timpului.

| hate1t4ll a răspuns:

Niciodata n-o sa fi multumit/a.Este imposibil sa ai prezentul si viitorul in echilibru.

| DorelSudoru a răspuns:

Fa ca mine, nu trai nici in rezent, nici in viitor nici in trecut.traieste intr-un loc printre oameni

| pisoias a răspuns:

Daca neglijezi prezentul risti sa nu mai viitor.

| AlxMro a răspuns:

Nu este bine. Vei ajunge sa nu traiesti prezentul, sa nu te bucurii de acesta si automat nici viitorul nu va fi mai bun.

| Paulla a răspuns:

După părerea mea, nu.
Dacă trăieşti doar pentru viitor, nu te bucuri de prezent.
Ai doar o viaţă, ce rost are să o mai trăieşti dacă nu ştii să te bucuri de ea?
Nu e bine să neglijezi nici trecutul, nici viitorul şi nici prezentul.
Dacă neglijezi trecutul vei repeta aceleaşi greşeli( personal, niciodată n-am învăţat din greşeli, dar în fine). Dacă neglijez prezentul ţi-am spus deja, viaţa nu mai are farmec. Iar dacă neglijezi viitorul vei ajunge pe stradă şi iar nu-i bine.

| Vizitiul a răspuns:

Deloc! Prezentul este usa spre viitor.

| itscloudyoutside a răspuns:

In orice caz e mai bine decat invers, asa cum fac mai nou foarte multi (sa traiesti pentru prezent si sa neglijezi viitorul). Chiar azi vorbeam cu un coleg despre un alt coleg care a fost criticat azi de toti profesorii pentru ca e nesimtit. El spune ca nu are nevoie de scoala, ca vede el ce va face in viitor cu fotbalul, bla bla bla, ceea ce nu e ok. Cine stie ce se va intampla si nu va putea merge mai departe cu fotbalul si va ajunge un nimeni daca nu invata si il doare in cot de scoala. E chiar doarte bine ca te gandesti la viitorul tau, atat timp cat nu uiti totusi de tot de prezent. Daca e s-o luam asa, de prezent trebuie sa te folosesti ca sa ajungi in viitor.

April
| April a răspuns:

Inseamna ca nu traiesti, ci visezi.Si nu e deloc bine; viata adevarata trece pe langa tine.

| Luori a răspuns:

"Nu trebuie sa te cramponezi in trecut si nici sa visezi la viitor. Trebuie doar sa traiesti in prezent. "

"Pentru a cunoaste cat de cat viitorul, trage cu ochiul la prezent ".

| bendis92 a răspuns:

E cam imposibil ce zici tu pentru ca tu, corpul tau traieste in prezent, dar daca mintea ta e i viitor e bine, asa e normal cand esti tanarwinking

| FucktheSystem a răspuns:

Nu, că în prezent îți faci viitorulwinking

| Ecea a răspuns:

Da,si eu fac la fel.
Neglijez prezentul, deoarece ma gandesc ca o sa vina timpuri mai bune si pentru mine.
Momentan nu ma intereseaza mai nimic.
Doar ma pregatesc pentru viitor.
Pana la urma, viitorul conteaza.

| DianaScorpio a răspuns:

Traind pentru viitor inseamna a te "zbate" in prezent ca sa ti-l poti asigura/ca acele lucruri la care visezi sa se poate indeplini. => esti atent la multe lucruri si din prezent, deci nu il negijezi.
Asta daca faci dupa cum am spus mai sus... daca doar visezi la viitor si nimic mai mult, atunci da, neglijezi prezentul si nu e ok...

| Rockart a răspuns:

Neglijand prezentul risti sa strici viitorul.