| AntipaticuPreasfant a întrebat:

Voi ce ati dona saracilor din Africa: bani, mancarea, apa, medicamente, biblia?

Răspuns Câştigător
| Leocerba a răspuns:

Prezervative, multe prezervative!

21 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

In primul rand trebuie sa ii ajuti cu alimente care le sunt de un real folos si bineinteles ca si pentru suflet au nevoie de Cuvantul lui Dumnezeu.

Apache
| Apache a răspuns:

Apa,medicamente,mancare...biblia de ce?
...le-as dona si asta daca ar fi crestini, dar cand ei au religiile lor, la ce sa le foloseasca?

| harciog a răspuns:

Daca tot ma uit la nikul tau am sa-ti spun ca le donez un penis in erectie.

| mihaibrasov a răspuns:

Oricat le-ai dona, trebuie educati oamenii aia. Ca femeile, desi stiu ca ai lor copilasi risca sa moara de boli si foame, toarna ca iepuroaicele cate 10-15 copii...

| Klepto a răspuns:

Ei au nevoie de medicamente, apa si mancare, o fi biblia buna, dar nu tine de foame, chiar si crestinii trebuie sa manance.
Asa cum s-a facut campania aia "Il vrei la Steaua?", eu as zice sa se faca ceva de genul "Il vrei ca misionar?".

| ExistaMosCraciun a răspuns:

Eu n-as dona nimic in Africa, ce sa spun, e un gest exotic...cata vreme sunt batrani in Romania uitati prin azile, copii abandonati sau bolnavi de cancer, de ce as face asta? Zambetul lor de bucurie nu e suficient de bun sau cum?

| Necrophagist a răspuns:

Ăh ăh, pentru alea exista urzici si brusturi. Oricum eu zic ca ei sunt mai fericiti decat noi

| Bogdanux a răspuns:

Toate cele mentionate exceptie Biblia.Ba stai un minut, ar fi buna si aia pentru alte lucruri in afara de a fi citita...thinking

Răspuns utilizator avertizat
| Bogdanux a răspuns (pentru AntipaticuPreasfant):

Sau chestii ce tin de igiena thinking

Am fost ironic si fara obraz, dar de ce sa imi ascund parerea?

In Africa nu m-as mira sa vad asa ceva.

Lol.

| d1onn5o a răspuns:

Fara biblie si bani, sunt destul de saraciti cultural cei de acolo, nu au nevoie sa se prosteasca si mai mult.

| devil1995 a răspuns:

Mancare, apa, biblia

| TAzOVsKY a răspuns:

Speranta si un sfat...rugaciunea la DUMNEZEU...si facand fapte trebuie sa ii daruim si mancare. Credinta fara fapte, este moarta, de aceea daca avem posibilitatea sa ii ajutam.trebuie sa o facem!

| Holocause a răspuns:

Toate cele d mai sus:**

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1. Bani. (Pentru ca acolo sunt cele mai sarace tari din lume)
2. Medicamente.
3. Apa.
4. Mancare.
5. Biblia. (Cand nu mai au hartie igienica, are pagini multe.)

| Yummi a răspuns:

Mancare,apa,medicamente.Nu leasi darui Biblia, pentru ca nu stiu sa citeasca(cred) rolling on the floor