In primul rand trebuie sa ii ajuti cu alimente care le sunt de un real folos si bineinteles ca si pentru suflet au nevoie de Cuvantul lui Dumnezeu.
Apa,medicamente,mancare...biblia de ce?
...le-as dona si asta daca ar fi crestini, dar cand ei au religiile lor, la ce sa le foloseasca?
Oricat le-ai dona, trebuie educati oamenii aia. Ca femeile, desi stiu ca ai lor copilasi risca sa moara de boli si foame, toarna ca iepuroaicele cate 10-15 copii...
Ei au nevoie de medicamente, apa si mancare, o fi biblia buna, dar nu tine de foame, chiar si crestinii trebuie sa manance.
Asa cum s-a facut campania aia "Il vrei la Steaua?", eu as zice sa se faca ceva de genul "Il vrei ca misionar?".
Eu n-as dona nimic in Africa, ce sa spun, e un gest exotic...cata vreme sunt batrani in Romania uitati prin azile, copii abandonati sau bolnavi de cancer, de ce as face asta? Zambetul lor de bucurie nu e suficient de bun sau cum?
Ăh ăh, pentru alea exista urzici si brusturi. Oricum eu zic ca ei sunt mai fericiti decat noi
Toate cele mentionate exceptie Biblia.Ba stai un minut, ar fi buna si aia pentru alte lucruri in afara de a fi citita...
Sau chestii ce tin de igiena
Am fost ironic si fara obraz, dar de ce sa imi ascund parerea?
In Africa nu m-as mira sa vad asa ceva.
Lol.
Fara biblie si bani, sunt destul de saraciti cultural cei de acolo, nu au nevoie sa se prosteasca si mai mult.
Speranta si un sfat...rugaciunea la DUMNEZEU...si facand fapte trebuie sa ii daruim si mancare. Credinta fara fapte, este moarta, de aceea daca avem posibilitatea sa ii ajutam.trebuie sa o facem!
Mancare,apa,medicamente.Nu leasi darui Biblia, pentru ca nu stiu sa citeasca(cred)