| denisablondina99 a întrebat:

Voi ce ati face pentru a opri pouarea un natura? cu ce ati contribui?
dau fundita la cel care raspunde primul si imi place raspunsul

Răspuns Câştigător
| AbstractGreen a răspuns:

(Am scris cam mult... sper sa nu te plictisesc happy ) ei bine, nu ai precizat daca poluarea din Romania sau poluare in general, dar mai intai am sa incep cu poluarea in Romania. In primul si in primul rand ar trebui sa fie cosuri de gunoi la fiecare colt de strada, si nu folosesc expresia ca o figura de stil, ci vorbesc serios, si nu numai la colturile de strada, pe bulevarde, faleze, oriunde. Tarile din strainatate au cosuri de gunoi la tot pasul... noi pe trotuare avem cate 2-3 cosuri pe 2 kilometri, ceea ce este foarte putin. In al doilea rand, noi nu avem amenzi cu privire la curatenia publica, sau daca avem, niciun politist nu le aplica. In tarile vest-europene garda ptruleaza soselele non-stop, un muc de tigara nu e pe jos. Al treilea rand, un presedinte care sa se ocupe de asta, totul pleaca de la conducere.

In legatura cu poluarea globala, au fost initiative peste initiative, dar din pacate s-a tinut cont de ele doar 2-3 ani apoi s-au intors inapoi la norma zilnica (ma refer la combinate in general). La momentul actual nu se poate face nimic din punctul meu de vedere... lumea este prea atasata de tehnologie, nu ar intelege cu ce ar putea sa ne ajute scoaterea aparatelor electrice din priza si economisirea apei. Totul se rezuma la bani, majoritatea tarilor straine au bani da apa si curent electric, atat timp cat il pot plati, zic ei, pot avea cat curent si apa doresc, ceea ce este o crima fata de natura happy sper ca nu te-am plictisit, si ca ai avut timp sa citesti tot mesajul.
P.S. Una dintre solutii ar putea fi campuri de centrale eoliene si panouri de captare a energiei solare care ar putea inlocui energia nucleara, dar acestea necesita costuri imense si munca multa.

2 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

,,pouarea un natura,,
...si tu cataline vroiai sa faci TPU site educational huh?

| miradoniz a răspuns:

hee hee se pare că dacă arunci o guma de mestecat la cos, riști să prinzi mai puține pe tălpihee hee

Întrebări similare