anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ajutor. crying Ieri m-am luat in gura cu unii pe tema cu "eutanasierea cainilor" eu am inceput primul, dar nu m-am luat de familia lor dar unu din iei a zis "sa imi moara familia"si ceva care nu zic.Deci ce pot sa fac? Am spus 2 rugaciuni, am batut in lemn, zic tot timpul in gand "domne fereste"crying. Credeti ca sunt blestemat?

Scuzati greselile gramaticale, dar la cat sunt de disperat nu prea am avut grija cum am scris!

8 răspunsuri:
| FoarteLetargic a răspuns:

Stai linistit ca nu esti blestemat. Eu stiu cel mai bine, crede-mawinking
Sunt doar simple cuvintewinking

| spxinsane a răspuns:

Copilu'

Relax, nu eşti blestemat şi nu păţeşte nimeni nimic.
Înjurături de genul se folosesc de oameni puţin mai limitaţi care nu gândesc şi îi jignesc pe alţii cu nişte cuvinte uâte.
Dacă a zis "să moară familia" asta nu înseamă nimic. Aceasta este o expresie folosită în general de ţigani mai ales dacă nu îi crede nimeni (ex: să moară familia dacă nu ajung preşedinte).
Este doar o expresie.
Nu ai de ce să îţi faci probleme.

O zi plăcută

| chelie91ptm a răspuns:

Nu e nimic, nu esti blestemat. Stai fara griji, cu toti injuram, daca ar fi sa ne luam dupa vorbe nu am mai exista nici noi. happy

| dani9354 a răspuns:

Nu dragule, un proverb spune asa "glasul de magar nu se aude in cer", dar este de apreciat faptul ca te rogi, putina lume o mai face!

| Melissssa a răspuns:

Nu, in nici un caz! Sunt doar niste magarii ale unora.nu trebuie sa le bagi in seama!winking

| flori210 a răspuns:

Nu esti blestemat.e ceva zis din rautate.dar nu esti blestemat
eu am fost nu numai o data injurata si blestemata, si uite ca traiesc.crede-ma ca au fost persoane care isi doresc inca sa mor eu.n-am nimic.nu esti blestemat.e doar rautate.nu vraji sau alte chestii, bine?

| isit_1314 a răspuns:

Salut,
Eu zic sa stai calm si sa uiti de asta. E stupid sa te consideri blestemat doar pentru ca ti-a zis cineva ceva urat de familie!

| boxer_6024 a răspuns:

Stai linistit nu se intampla nimic daca s-ar intampla tot ce ar spune omul multe ar mai fii pe lumea asta.Ce varsta ai?

Întrebări similare