| fsdfdsfdsf a întrebat:

Am si eu cateva versuri diverse, din melodii. Cine ma poate ajuta s. o faca, cine nu multumesc oricum.La fiecare vers voi pune nr, cine stie melodia sa scrie 1-si numele piesei, si daca vedeti ca la un nr. a dat cineva raspuns, sa numai puneti si voi iarasi acelasi raspuns doar pentru a face puncte.MULTUMESC!

1 A fost totul ca-n povesti. Te uiti la mine si-mi zambesti, acum sunt sigura ca vreau sa pleci. Tu-mi ceri sa ramai, e tarziu chiar nu-ntelegi?
2 oriQum` fara EA numai ai nici un aTu`. Hai sunO tu`, spune. i ca tsi. e goL` sufletu`...ca atunci cand a pLecat` a luat totul` cu ea, si e normaL` sa te gandesti` acum la ea`, pentru ca atunci ai fost cu aLtcineva.
3 cAnd vOrbele` sunt durerOs` de duLci, eu nu le` aud...lasandu.ti rani` adanci, lipsit` de orice cOd` moraL, preFer` sa fiu` decat sa par
4 eXista` rani care` par` vindecate`...si deOdata` ajung numai dintr`o privire` sa fie din nou` insangeraTe`.
5 iNvats' s-aleg cand n-am de ales`sa nw merg p`drumul` p`care am mai mers sajung sa gasesc sprijin iubind` un pervers`
6 intr-un mOd straniu mi-am aTins orice scOp, bWn sau` rau. am tot ce mi-as putea dOri`, dar nu am nimic` din ce` am nevoie.
7 nimeNi n. o ascuLta, si nO incurajeaza nimeni aTunci cand ii e teama, nimeni nu intreaba de ea, si nimanui nu. i pasa, daca e in camera sau a pLecat d.acasa.

4 răspunsuri:
| florinSalam a răspuns:

1)Cristina Rus - Prea tarziu

| florinSalam a răspuns:

3)Versuri Ad Litteram - Pas in doi

| liveincolors a răspuns:

2. racla - 2 in 1

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Foartee frumoaseelove struck:X