Http://dngteam.com/publ/Games/fifa_2003/2-1-0-2263 sper sa-ti mearga.eu personal am toate modelele de fifa in pc de la fifa 2002 la fifa 2010 si majoritatea le-am descarcat de pe site-ul asta
Frumos joc! ce mai jucam cu divizia a atunci! eu jucam atunci cu steaua Bucuresti! asta joc de fotbal adevarat! echipele din divizia a erau steaua Bucuresti! dinamo Bucuresti! rapid Bucuresti! otelul Galati! fc arges pitesti! universitatea Craiova! apulum alba Iulia! fc bihor oradea! gloria bistrita! etc! aveai desigur si divizia b eventual! aici erau armatura zalau! fc onesti! dacia unirea Braila! gloria Buzau! politehnica Iasi! olimpia satu mare! gaz metan medias! cfr cluj! universitatea cluj! era interesant jocul! ce pase dadeai cu mingea! nu era ca acum cu tiki taka si alte prostii! si era mai frumos! evident! pentru timpul ala! mi-ar place sa mai vad fifa asa! dar e o afacere astazi ca oricare alta! s-a mai continuat dupa fifa 2003 asa! vezi fifa 2004! fifa 2005! dar in rest s-a schimbat mecanismul jocului!