Fapta cea mai buna este atunci cind o faci din"umbra"si nici chiar pe cel care l-ai ajutat sa nu stie ca tu ai facut fapta.
In general da, imi place sa fac fapte bune, sa ajut oamenii neconditionat. In viata mea, daca am putut, am ajutat multi prieteni, fara a astepta vreo rasplata.
Eu cred.ca poti face fapte bune doar daca aduci zambetul pe buze unor persoane.
Da, am facut. Daca pot sa ajut oamenii sa fie fericiti, de ce sa nu o fac?
"Dar din dar se face rai"
Am facut, fac si voi face. Nu pentru ca astept vreo rasplata din partea respectivei/ului sau a lui Dumnezeu ci pentru ca asa este firea mea.
As face o fapta buna, si imi place sa ajut lumea, dar pana la un anumit punct astfel incat sa nu ma ia de fraiera.
Chiar daca nu zic cu ce ma aleg, si chiar de o fac din tot sufletul, mereu o sa ma astept sa ma rasplateasca Dumnezeu, si cred ca toti fac fapte bun cu acest gand, chiar daca nu isi dau seama sau nu recunosc...
Daa.De obicei sunt foarte miloasa, cand vad batrani, copiii la cersit, oameni cu nevoi speciale(fara rromi, detest tiganii chiar daca sunt oameni, sunt hoti). Cel mai bine e sa faci o fapta buna si sa nu afle toti vecinii, pentru ca asta inseamna sa te lauzi.
Eu de obicei ma pun in locul lor, si ii multumesc lui Dumnezeu ca am o familie care ma iubeste, un loc unde sa stau, am cu ce sa ma imbrac, sa ma incalt(chiar daca mai fac figuri), am ce sa mananc, si am niste prieteni minunati.Noi iarna ne bucuram cand ninge, dar alti oameni nu, urasc iarna din durul motiv ca nu au unde sa stea, ce sa manance, cu ce sa se imbrace.Eu cand trec pe langa cineva care sta la cersit si nu i dau nimic,(poate nu am, nu mi ajung)raman cu gandul la acea persoana, si ma intorc zilele urmatoare si o caut.Stii vorba aia... Dumnezeu da omului dupa suflet.
Da oricui are nevoie de ajutor dar cand termin ma retrag ca un strigoi in ceata fara sa spun nimic nu intrebai de ce
e cmplicat
Intotdeauna, eu ajut sa ajut, nu sa scot ochii ulterior/sa astept ceva in schimb.
Binele se face greu, in ''vise '' toti suntem saritori la greu si ne dam ''sufletul'' sa-i ajutam pe altii. Sunt singura si vreau sa-mi cumpar o casuta (modesta ), exista cineva care sa ma ajute? hai sa va vad, dar din umbra
IAndra întreabă: