Sfatul meu: renunta la porcaria aia de Apex. E slab. Instaleaza si configureaza StrongDC++. E super! Eu personal asta folosesc si imi merge super bine. Tine cont ca am conexiune de la Romtelecom.
Daca nu ai rezolvat problema iti spun eu : trebuie' sa ai un nume ce contine paranteze patrate in care sa scrii numele firmei de net ex: missy[ClickNet], mai trebuie' sa ai la setari Connection Settings a 4 a bulina selectata Firewall(passiv, worst case) si sa ai share undeva la 10 gb
Salut, deschide apex-ul, intra la setings apoi in connection settings, debifezi "enable automatic incoming connection type detection " si bifezi "firewall (passive, worst case) apoi dai jos "ok". inchizi si deschizi apexul functioneaza 100%...succes
Daca nu ai rezolvat problema iti spun eu : tre' sa ai un nume ce contine paranteze patrate in care sa scrii numele firmei de net ex: missy[ClickNet] , mai tre' sa ai la setari Connection Settings a 4 a bulina selectata Firewall(passiv,worst case) si sa ai share undeva la 10 gb