| anunknownmjfan a întrebat:

Am un porgram, Apex DC++.
L-am instalat, mi-am ales "public hubs", si cand ii dau sa caute ceva nu imi gaseste niciodata nimic.
Nu stiu ce sa fac, mi-am bagat mai multe hub-uri, dar nimic.
Am facut tot ce zicea ala dind filmulet:http://www.videotutorial.ro/? p=393
de exemplu am cautat muzica si nu mi-a aratat nimic:((
Va rog ajutati-ma!

Răspuns Câştigător
| cornelm1976 a răspuns:

Sfatul meu: renunta la porcaria aia de Apex. E slab. Instaleaza si configureaza StrongDC++. E super! Eu personal asta folosesc si imi merge super bine. Tine cont ca am conexiune de la Romtelecom.

5 răspunsuri:
| anunknownmjfan explică:

Va rog raspuns ca dau fundita

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar tu ai facut toate setarile bine pentru.ca nu are cum sa nu-ti mearga acelasi prg. am si eu si merge f. b.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca nu ai rezolvat problema iti spun eu : trebuie' sa ai un nume ce contine paranteze patrate in care sa scrii numele firmei de net ex: missy[ClickNet], mai trebuie' sa ai la setari Connection Settings a 4 a bulina selectata Firewall(passiv, worst case) si sa ai share undeva la 10 gb

| VladBalasa a răspuns:

Salut, deschide apex-ul, intra la setings apoi in connection settings, debifezi "enable automatic incoming connection type detection " si bifezi "firewall (passive, worst case) apoi dai jos "ok". inchizi si deschizi apexul functioneaza 100%...succes

| 70NUT a răspuns:

Daca nu ai rezolvat problema iti spun eu : tre' sa ai un nume ce contine paranteze patrate in care sa scrii numele firmei de net ex: missy[ClickNet] , mai tre' sa ai la setari Connection Settings a 4 a bulina selectata Firewall(passiv,worst case) si sa ai share undeva la 10 gb