| bya2000 a întrebat:

BUNA!
Ce cadou pot sa ii fac tatalui meu?
Anivesarea lui e peste cateva zile.
Dar nu vreau sa coste prea mult, maxim 20 lei.

Răspuns Câştigător
| AnOnIm20202020 a răspuns:

Ai mai multe variante:
1.sa ii ei o sticla de vin bun

2. sa ii ei un tricou verde

3.sa ii dai niste banuti sa-si cumpere ce vrea

4.da-i un ceas

5.o minge de fotbal buna

6. poti sa il dai un lucru cu poza ta/a lui, cauta un magazin care face din astea

7.pe un tricou poti sa pui o poza oarecare asa: iei o poza, lipesti pe poza hartie de aia de fier de calcat, adica o hartie speciala pentru ca pozele sa se lipeasca pe tricou.pui poza cu fata in sus pe tricou, adica partea cu foaia speciala sa fie pe tricou. dupa acceia dai cu fieru. asa am vz la disney channel la schimbati lookul.dar mi se pare ca trebuie o pz speciala sa nu se arda.

Funda daca vrei big grin

6 răspunsuri:
| LoveForShania a răspuns:

O sticla de Jack.
Dar te costa mai mult, vreo 70-80 lei.

| Elvina a răspuns:

Un tricou personalizat cu echipa de fotbal favorita, trupa de muzica, un citat. Bafta!

| AnOnIm20202020 a răspuns:

Dar cati ani are?
ce ii place?
ce profesie are?
daca imi raspunzi iti zic eu cadoul potrivit si foarte ieftin!

| bya2000 explică (pentru AnOnIm20202020):

Implineste 50 de ani.
Ii pace culoarea vede.

| AnOnIm20202020 a răspuns (pentru bya2000):

Ai mai multe variante:
1.sa ii ei o sticla de vin bun

2. sa ii ei un tricou verde

3.sa ii dai niste banuti sa-si cumpere ce vrea

4.da-i un ceas

5.o minge de fotbal buna

6. poti sa il dai un lucru cu poza ta/a lui, cauta un magazin care face din astea

7.pe un tricou poti sa pui o poza oarecare asa: iei o poza, lipesti pe poza hartie de aia de fier de calcat, adica o hartie speciala pentru ca pozele sa se lipeasca pe tricou.pui poza cu fata in sus pe tricou, adica partea cu foaia speciala sa fie pe tricou. dupa acceia dai cu fieru. asa am vz la disney channel la schimbati lookul.dar mi se pare ca trebuie o pz speciala sa nu se arda.

Funda daca vrei big grin

| cristy3991 a răspuns:

O sticla de vin ' sange de taur '; nu e scumpa

| AlExFr3Sh a răspuns:

Iai si u un parfum. o camasa. un tricou. dar na ii mai poti adauga si u acolo 5 lei. funda?