| iLovedYou96 a întrebat:

Imi spuneti va rog daca ma cheama Diana Alexandra ( clar am si un nume de familie dar nu-l spun ) ce porecle mi s-ar potrivi? ( ex: Dia, Di-Di, Alex si tot felul) va rog raspundeti urgent! dau funda! pa-pa

Răspuns Câştigător
| MasterGoldX a răspuns:

Ally, alexa, dydy, dayana, dy, ale, alessia, dialex, lady, lady dy, andra, ana, andrada, analex, ade, alda, ada, dina, alxa, alandra, deea, dalex.

12 răspunsuri:
| ioana1704 a răspuns:

De ce vrei porecle? nu-ti place numele tau? e f frumos. Ti-i se poate spune Ada.

| yonutz1 a răspuns:

Dia Alle :d

| plasticsmile a răspuns:

Poreclele vin din intamplare nu sa iti pui tu una anume tongue De obicei in urma unei intamplari sau o alintatura din partea unei persoane

| Sweetlight3728 a răspuns:

La diana nu prea stiu,iti spun la alexandra:ale, alexa, andra;

| onename a răspuns:

Exact. Porecla nu ti-o alegi tu. Pe mine ma cheama Daniela si colegii imi zic 'Danutzic' ca asa vor ei happy. Fratimiu imi zice 'Falci'. Tata imi zice 'golanule' [sunt fatalaughing]

| chibiusa a răspuns:

Cam irelevanta intrebarea ta.
numele meu incepe cu A si porecla imi incepe cu M
numele prietenei mele cele mai bune incepe tot cu A si porecla ii incepe cu O.
aceste porecle sau mai bine zis alintaturi le-am primit inca din copilarie (eu fiind cea mai micuta dintre toti, iar numele ei fiind mai complicat n-am putut sa-l pronunt cum trebuie si a iesit o chestie cu O).

asteapta, ai rabdare si la un moment dat o sa ai si tu un nume de alint.

| Bijou a răspuns:

Lady di

| Andu_7395 a răspuns:

Dix

| Ureniuc a răspuns:

La Diana ti-as spune Dida si la Alexandra Ale.

| raluu_8977 a răspuns:

Di-dii love struck clar

| Alexa99_2514 a răspuns:

Didi,Alex,Ale,Alessia,Alexia,Alexis,Dia.

| Anne0908 a răspuns:

Am vazut multe persoane care spun la alexandra alma.sau la diana didiusa sau didika, alexa, dilex