Daca ziua ta e acum vara, poti sa iti duci prietenii la strand, sau daca stai la casa poti organiza ceva pe acasa. Sau sera puteti merge la un suc, la o terasa, sau la o pizzerie, sau in club
Ziua ta, este în fiecare zi, nu doar în ziua în care te-ai născut. Și ziua ta, e și când ai bani în buzunar și când nu ai.
Important este să te simți bine, oriunde alegi să mergi să te distrezi sau să te relaxezi.
Poți merge cu familia sau poți merge cu prietenii sau poți merge împreună cu toți.
Nume de locuri speciale? Nu ai precizat orașul din care ești, deci nu prea pot să îți spun. Și chiar dacă aș ști de unde ești și n-aș fi eu din orașul ăla, tot nu aș putea să te ajut.
În plus, oamenii au gusturi diferite și sunt pretențioși când vine de sărbătorit ziua personală de naștere.
Ai putea să mergi la niște concerte, dacă îți plac și dacă se întâmplă să fie unul sau mai multe în ziua zilei tale de naștere.
Ai putea să mergi în barurile în care ți-ai dorit să mergi și n-ai reușit să ajungi până acum.
Ai putea să mergi în parcuri (în cele care îți plac), să râzi la soare, să fii cu oamenii dragi și eventual să vă bălăciți în apă (dacă aveți un parc cu apă unde e scăldatul la liber), să luați eventual și prânzul împreună și pe urmă să mergeți să vă schimbați și să ieșiți seara în alte locuri atractive.
Ai putea să mergi la mare (dacă nu ești din orașul respectiv) cu cine vrei tu și te simți bine, să te bălăcești, să culegi scoici, să te plimbi pe plajă, să te duci și acolo la concerte și să îți faci eventual niște prieteni noi, cu care să ții legătura și așa mai departe.
Ai putea să mergi la munte, să urci munți, să vezi priveliști superbe și să faci multe fotografii cu tine și cu prietenii tăi, să dormiți la cort și să faceți focul, să vă spuneți povești sau să cântați la chitară.
Ai putea să stai acasă, să citești, să te relaxezi, să fii singur/singură, să faci lucrurile pe care nu ai putut să le faci, dar ți-ai dorit să le faci.
Indiferent de ce alegi, alege ceva care să te ajute să îți înmulțești trăirile și amintirile frumoase și sănătoase.
Aș spune să nu stai neapărat acasă, pentru că acasă stai în majoritatea timpului. Învață să te bucuri de nou și încearcă și ceva nou, mai ales că nu ai să îți petreci timpul singur/singură.
E frumos să călătorești și să ai parte de tot felul de peripeții interesante. Dacă îți place să călătorești, ai putea să faci asta.
Sărbătorire frumoasă și veselă. Curaj și succes.
Dacă ești din București, du-i prin Centrul Vechi la o cafenea, de exemplu Freddo sau Laborator, și fă-le cinste.
Eu mă duc uneori și pe Valea Regilor, la o narghilea.
Nu-ți fă ziua într-un club, eu când am împlinit 20 de ani am spart 30 de milioane pe nimic, cu banii ăia puteam să fac altceva.
Bogdaninteligentul întreabă: