| deea4youu a întrebat:

As vrea statusuri gen:,, N`ar trebui sa uiti un lucru, o fi bine imbracata dar e goala pe dinauntru.Are inima de piatra, e fata desteapta. Tu esti prostu` care inca o asteapta".
Dau fundita la cele mai multe si bune+vot la restul:*

>Multumescbig grin

1 răspuns:
| Robbu a răspuns:

1.Nu-mi pasa.ramai cu el.pastreaza-l de'tot.Iar pe mine, priveste-ma, si linge-te pe bot!
2.Va veni o data vremea cand in urma vei privi… ai vrea sa reinvie toate bucurii si nebunii… dar trecutul se ascunde, nu mai vine NICIODATA numai amintirea spune ca "Asa a fost o data!"
3.De cate ori ma veti privi cu ura si manie, de atatea ori va voi zambi cu multa simpatie
4. Poate’ ca am aere’n cap, dar asta e problema mea.Nu poţi să ma suporţi? Asta ii problema t’a.Nu ma cunoşt’i? Nu mai comenta.Ai grija de viaţa ta nu de-a mea’
5.Mi'a zis mami odata, o vorba desteapta, fetito', nu alerga dupa caleasca care nu te asteapta!
6.Nu` t` grabii` s` ma cataloghezi daca` nu` stii c` se`ntampla in fiecare zi, s` ma etichetezi doar atunci cand vei stii!
7.Multi o'ncearca si cu mine, las'o moarta, zau
Eu nu tin cont de ce crezi tu sau ce'i in capul tau.
C-am atatea stiu, nu cer funda, mai asteapta poate vin altii cu idei mai bune. Ceau