| Lynna a întrebat:

Dau fundita pe gratis. Cine vrea?

Răspuns Câştigător
| fluturas2 a răspuns:

Eu as vrea cu sigureanta si daca imi dai iti dau si eu daca imi raspunzi si mie la o intrebare de pe contul meu pupici

23 răspunsuri:
| Nenumescovici00 a răspuns:

Buna! As vrea!

| Jolley a răspuns:

Eu te rog

| PrajituricaCuFrisca a răspuns:

Eu! o dai?

| QueenofLove a răspuns:

Buna Lynna.mi-ar placea o fundita...:*

| LoveYou4Everrr a răspuns:

Eu vreau! imi dai big grinbig grinbig grinbig grin? :*:*:*te rog te rog te rog te rog... mersi mersi mersi oricum.important e sa ajuti, nu sa primesti fundita...dar totusi nu-mi strica

| Eღilia62 a răspuns:

Eu vreauuuu!

| MrSpooky a răspuns:

Esti tu asa draguta cu noi?big grin
nu mersi pastreazo

| SamSon a răspuns:

Eu te rog

| ElShaarawy a răspuns:

Eu
P.S.:nu te cred ca imi dai.

| Bianca_3321 a răspuns:

Eu

| LArisa_9381 a răspuns:

Buna intrebareabig grinchestia este ca aproape toti se milogesc de aceste persoane de pe TPU pentru o funda.in loc sa le ajute raspunzandu-le la intrebarile lor la care asteapta un rasp...acestia stau si se milogesc pentru niste fundite.de ce intri pe acest site? doar pentru acele fundite? nu.ci pentru a ajuta persoane, deci m-ai bine nu puneai aceasta intrebarebig grinparerea mea, deoarece o sa primesti foarte multe raspunsuri de "DA""tongue

| PrajituricaCuFrisca a răspuns:

Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuvreau! imi dai funda?
plss

| renee14 a răspuns:

Cine nu vrea?

| Veronica15 a răspuns:

Eu vreau funda! Iti multumesc foarte mult daca imi vei da mie funda!

| alysk84ever14_6997 a răspuns:

Ce pisica draguta:X:X:X (poza)

| KiddFaraSentimente a răspuns:

Eu nu.
Pentru ca nu te-am ajutat cu nimic.
Sa-mi dai funda pentru ce merit, nu ca n-ai ce face.
P.s. : M-am saturat de faze de genu`.

| Hăgiul a răspuns:

Pentru toţi milogii ăştia: când vedeţi un sărac care vă cere bani, daţi-i! Pentru că vedeţi şi voi ce josnic este să vă milogiti pentru un rahat de fundă. Important este să ajuţi, cum zice şi titlul "toţi pentru unu" şi nu "o fundă pentru toţi".

| CautNume a răspuns:

Pf.ia uite cati vor...pff si nu inteleg totusi dc? daca tu vrei sa le dai funda le dai daca nu, nu.asa ca byewave

| Jadis a răspuns:

Frate ce va mai inghesuiti. Dac vreti funda raspundeti la intrebari calumea si fiti de folos oamenilor. Cersiti atata dupa o funda amarata. Mie una nu mi-a trebuie sa te stergi cu ea undeva... Scuze dar ma-ti enervat. Ma dezgustiii

| Maela a răspuns:

Desigur

| KeitaSuminoe a răspuns:

Eu

Întrebări similare