anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci eu peste cateva zile plec in tabara. Dar cam am burtica >:" Cum as putea sa o dau jos, sa nu se mai vada? puppy dog eyes Va rog sa fie ceva ce pot face acasa.Stiu ca e cam scurt timpul, dar na. Va roog puppy dog eyes! Cel mai bun raspuns, cat mai detaliiat funda! :* Dar sa functioneze!

Răspuns Câştigător
| Afdsa a răspuns:

Abdomene(50-60 pe zi şi dimineaţa şi seara),genoflexiuni(la fel ca la abdomene,cu cât mai multe cu atât mai bine),alergi constant, bei mulţi litri de apă/zi, sport minim 1 oră/zi,reduci din mâncăruri,consumi mai multe fructe şi legume. Uite un fel de program de alimentaţie pe care îl poţi urma dacă vrei:
-dimineata,mănânci un bol de fulgi de cereale(deci fără cereale cu ciocolată sau altele de genul ăsta...);
-între masa de dimineaţa si cea de prânz,mănânci nişte fructe,orice fructe vrei(de preferat merele),sau legume;
-la masa de prânz,o salată de roşii şi castraveţi(am dat un exemplu,tu îţi poţi face ce tip de salată vrei).O poţi mânca aşa sau cu pâine de secară;
-în timpul zilei,între masa de prânz şi cea de seară,idem,fructe(să nu mănânci dulciuri);
-seara,e de preferat să nu mănânci nimic,pentru că se depune pe abdomen,dar dacă ţie foame,iarrr fructe.
Poate ţi-am fost de folos, tu alegi dacă vrei să urmezi programul ăsta sau nu, totuşi mulţi au încercat(chiar şi de pe TPU.)şi au slăbit într-un timp destul de scurt fără să se înfometeze sau să se îndoape cu pastile.
Baftă.

9 răspunsuri:
| ღჩօოჩօղყƙღ a răspuns:

Incearca asta:

Daca vrei sa slabesti incearca sfecla rosie:
uitate aici:

Cura de suc de sfeclă roşie înseamnă 150 ml de suc zilnic băut în fiecare dimineaţă pe stomacul gol. O ceaşcă de suc de sfeclă roşie are 75 de calorii, 3, 4 fibre, 17 carbohidrati, 136 mg acid folic, 131 mg sodiu, 519 mg potasiu. Studiile arată că acest suc ajută ficatul să distrugă grăsimile depozitate

Sper sa te ajute, si apropo incearca sa faci mai multa miscare, lasa dulciurile si mai bine mananca sanatos!

Sper sa te ajute!

fundita?

| flowerpower12 a răspuns:

Buna! Ai putea alerga in fiecare seara cam o jumatete de ora sau mai multbig grinsa faci abdomene searawinkingsa sari coardawinkinghappysa incerci sa nu manaci seara, sau poate doar un fructwinkingAsa cum i spus u e cams curt timpul, dar Succeswinking

| PufarinaXD a răspuns:

Fa abdomene, multe. Si redu consumul de grasimi.

| Lasatunumele a răspuns:

Pff, nu trebuie sa faci ditamai dieta, cum zice A. Eu dau burtica jos in 5-6 zile doar cu abdomene, si trebuie sa te obisnuiesti sa "sugi" burta, daca intelegi la ce ma refer, la inceput trebuie sa te concentrezi mereu, dar dupa un timp vine de la sine. Capul sus si pieptul in fata, si burtica nu se mai vedebig grin

| Min_2759 a răspuns:

Fa abdomene :]. Scapi foarte repede de burtica xD.

| Mihai112_2526 a răspuns:

Asta poti sa faci, e cam greu dar da rezultate, in cateva zile se vad si patratele daca vrei:))...http://www.youtube.com/watch?v=GZfGnU_LYp0

| Loreley a răspuns:

Nu ai ce sa faci intr-un timp atat de scurt laughing Ma faci sa rad. De ce toate va treziti cu cateva zile/saptamani inainte si cereti diete si exercitii imposibile? Tu crezi ca asa slabesti, in cateva zile?
Incearca totusi sa mananci mai putin si mai natural, si poti incerca sa faci sport (jogging, inot sau bicicleta ar fi cele mai bune), dar nu-ti face iluzii pentru ca N-O SA SLABESTI intr-un timp atat de scurt.

| roxnka a răspuns:

Anul trecut am trecut prin aceiasi problema si eubig grin dar ai sa vezi cand ajungi in tabara nu o sa fie nici unul atent la burtica ta happy asa ca simte-te bine in pielea ta:*

| DGM a răspuns:

Simplu.Nu poti sa o dai jos in timpul asta.Doar sa mananci foarte putin la mese,sa faci sport toata ziua, sa alergi, fara paine si dulciuri.Dar in excursie distreazate.