| Raisuka a întrebat:

Vreau sa imi deti si mie exemple de filme triste de dragoste(nu vreau ineaparat de dragostea dintre 2 oameni :om-animal, animal-animal, mama-copil). Sau filme de comedie super amuzante. Funda

7 răspunsuri:
| Florin199221 a răspuns:

Armageddon '98 ( SF, drama, aventura, dragoste si contine destul de multe replici amuzane big grin azi l-am vazut ) merita vazut daca nu l-ai vazut
King Kong 2005 ( aventura, dragoste, drama excesiva, comedie )

| Nimphetamine a răspuns:

Buna sa iti dau un exemplu de film de comedie:pinguinii domnului poppins.film de dragoste:twilight

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De dragoste :A walk to remember,daca vrei si o comedie romantica iti recomand I love you Beth Cooper happy iar comedie:Next Friday,Yes Man,Ace Ventura[ambele parti], How High, Life as we know it... sper ca te-am ajutat big grin puup :*

| copilfardeminte40127 a răspuns:

,,A tale of Mari and three puppies''...este vorba despre o catea akita inu(ca Hachiko) care trece prin multe situatii urate pentru a avea grija de puii ei...am plans la cateva scene..Vizionare placuta!

| LaryLary12345 a răspuns:

Poti sa te uiti la povestea cenusaresei(film) sau la Sydney White si cei 7 tocilari (nu te lua dupa nume e foarte fain) sau intri pe filme de dragoste cu adolescenti

| BeiiBiiiy_7728 a răspuns:

Pai de dragoste: A walk to remember(e super filmul),Charlie St. Cloud, Remember Me, P.s. I love you, si de comedie: Vampires Suck, The proposal, Big Momma (toate partile), White chicks.
Sper ca te-am ajutat big grin

| alexarghir a răspuns:

Titanic,Romeo si Julieta.