Păi este Leonidas, uite-te la filmuleţul de mai jos şi ai să vezi :)
http://www.youtube.com/watch?v=EuxwSZI3Yh0&feature=related
Am vazut o poza cand Valentina se intalneste cu Stapanul si ii da o rochie de mireasa parca sa se casatoreasca cu Sebastian sau Pedro.Si purta masca specifica si avea parul lung si gri ca si cand ii suna pe cei 2. Dar Leonidas e saten si cu parul scurt.Sunt o multime de coincidente.Nu mai stiu ce sa cred.
Cred că nu este Leonidas decât un complice.Astăzi în episod a vorbit cu un tip la telefon, cred că era Stăpânul şi i-a zis că cei doi (Valentina şi Sebastian) i-au umblat în laptop şi au copiat acel document în heroglife.Cred că Leonidas este "mâna dreaptă" a Stăpânului. O să vedem pe parcurs.
Lronidas e stapanul deoarece isi baga nasul in prea multe lucruri si mi-am dat seama de mai demult de dinainte sa vad pe youtube. Daca o sa cauti o sa vezi ca stapanul este leonidas.
Buna
. Nu cred ca este el. Parerea mea este ca Leonidas e doar un complice de-al Stapanului. Acum, ramane de vazut.
P. S. : ce coincidenta
Si eu am pierdut 3 episoade, dar pe cel de aseara l-am vazut dimineata.
Inainte credeam ca Leonidas e el amo dar acu cred ca Leonidas e doar complicele Stapanului
Eu nu cred ca Leondias e stapanul, mai exact poate fii un vechi politist care investigheaza scoala[parac asa citisem undeva
], sau da, poate fii complicele Stapanului[
]... iar partea cu "oma" cred ca scenaristii au pus-o pentru a crea si mai mult suspans indemanad publicul sa urmareasac si mai cu interes serialul[si au reusit
:X]... oricum e super:X, iar cum vor fii destinele personajelor de acum in colo va fi ff interesant
:X
anonim_4396 întreabă:
andreea_8249 întreabă: