| LoveMusic a întrebat:

Urmăresc serialul "Camaleones" sau "Cameleonii" de pe AcasăTV de când a început.Am pierdut 3 episoade, din care 1 l-am revăzut dimineaţa. Oricum. Voi ce credeţi? Leondidas e stăpânul? Dacă nu, de ce avea cufărul ăla cu două părţi şi Valentina a găsit laptopul şi parola era "amo" pe invers adică "oma" (el amo - stăpân (spaniolă). Sau mă rog. cum se scrie :d Vreau să aflu părerile celor care au văzut.Mersi!

72 răspunsuri:
| BabyPink a răspuns:

Păi este Leonidas, uite-te la filmuleţul de mai jos şi ai să vezi :)
http://www.youtube.com/watch?v=EuxwSZI3Yh0&feature=related

| LoveMusic explică:

El amo/amo = stăpân (spanish)

| LoveMusic explică:

Am vazut o poza cand Valentina se intalneste cu Stapanul si ii da o rochie de mireasa parca sa se casatoreasca cu Sebastian sau Pedro.Si purta masca specifica si avea parul lung si gri ca si cand ii suna pe cei 2. Dar Leonidas e saten si cu parul scurt.Sunt o multime de coincidente.Nu mai stiu ce sa cred. straight face

| LoveMusic explică:

Cred că nu este Leonidas decât un complice.Astăzi în episod a vorbit cu un tip la telefon, cred că era Stăpânul şi i-a zis că cei doi (Valentina şi Sebastian) i-au umblat în laptop şi au copiat acel document în heroglife.Cred că Leonidas este "mâna dreaptă" a Stăpânului. O să vedem pe parcurs.

| ilovemusic a răspuns:

Lronidas e stapanul deoarece isi baga nasul in prea multe lucruri si mi-am dat seama de mai demult de dinainte sa vad pe youtube. Daca o sa cauti o sa vezi ca stapanul este leonidas.

| Katiee^^ a răspuns:

Buna happy. Nu cred ca este el. Parerea mea este ca Leonidas e doar un complice de-al Stapanului. Acum, ramane de vazut.

| Katiee^^ a răspuns:

P. S. : ce coincidenta thinking Si eu am pierdut 3 episoade, dar pe cel de aseara l-am vazut dimineata. laughing

| Iustina17 a răspuns:

Inainte credeam ca Leonidas e el amo dar acu cred ca Leonidas e doar complicele Stapanului

| Ioana22B a răspuns:

Eu nu cred ca Leondias e stapanul, mai exact poate fii un vechi politist care investigheaza scoala[parac asa citisem undevalaughing], sau da, poate fii complicele Stapanului[big grin]... iar partea cu "oma" cred ca scenaristii au pus-o pentru a crea si mai mult suspans indemanad publicul sa urmareasac si mai cu interes serialul[si au reusitbig grin:X]... oricum e super:X, iar cum vor fii destinele personajelor de acum in colo va fi ff interesantsmug:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da adica eu asa cred pentru ca atunci de ce ar avea laptopul ala ascuns acolo si parola amo si de cate ori ii cauta pe valentina si pe sebastian stapanul leonidas nu e niciodata prin preajma

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, Leonidas este stapanul. Daca vrei sa te convingi vezi p youtube ultimul episodwinking.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am vazut sedialul si eu nu cred ca leonidas este stapanul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sunt de perere ca leonidas este un politist aflat sub acoperire sa il supravegheze pe ponce de leon nici de cum stapanul... dar na asta e parerea meabig grinbig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Leondidas nu e complicele stapanului nici stapanul el e politist sub acoperire el vrea sa ii ajute pe sebastian si valentina am vazut pe youtube tot filmul cameleoni e pus pe youtube scrietii cameleons youtube acasa tv

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu cred ca este leonidas. leonidas este doar un complice de sa lui stapanul. asa cred eu dar vreau sa va spun unde as putea gasi mai multe poze cu cameleonii si unde pot gasi ultimul episod din cameleonii. ok pa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da leonidas este stapanul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred ca leonidas ii stapanu.deoarece ''Amo'' daca te uiti mai atenta are parul mai lung... Leonidas ii un ofiter care vrea sa caute dovezi impotriva lui Ponce de Leon si a arata ca ii corupt...Fi mai atentawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e Leonidas el este politist sub acoperire.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu mie mi s-a parut bestial apisodu si la fel si urmatoarele in data de 12 martie 2010 adica azi nm-am uitat si a fost foarte frumos...love struck

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da leonidas e un agent secret nu e el stapanul si nu am pierdut nici un epison

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

El ii stapanu ca am vazut eu ultimele episoadebig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna eu nu cred ca leonidas e stapanul ca eu am vazut sfarsitu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca Leonidas este stapanul. o signura data s-a intamplat sa fie de fata si Leonidas cand suna stapanul.si ma gandesc ca pusese o inregistrare cu el. sau nu stiuthinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna nu este leonidas este tatal vitreb a lui valentina

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

nu e leonadis stapanul deoarece acum saptamani sau 3 atunci cand leonadis a aflat secretl a sunat stapanul asa ca nu ked ca leonadis el am big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu cred ca leonidas e stapanul pentru ca e deja politist si nu cred eu cred ca stapanul e fratele lui ulises

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dapp... el e. ap vazut pe youtube ultimu episod si el ehappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da si eu cred, de fapt o prietene de-a mea a vazut secvente din ultimul episod din Cameleonii si a spus ca arata cum Leonidas le spunea lui Sebastian si lui Valentina ca el era de fapt stapanul
. Te pup Carmen

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu ce sa cred poate el este pentru ca intr-un episod amo este o holograma poate asa este mereu si pusa de leonidas

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E super dar nu cred ca Leonidas e stapanu ca Sebastian o sa moara fiindca o sa-l impuste Augusto