Buna! Sunt Bi@nca si eu urmaresc serialul,, Cameleonii'' in fiecare seara, si cred ca stapanul e tatal vitreg al Valentinei! Dar ceea ce nu pot sa inteleg este cum de Leonidas a avut pe,, laptop'',, Amo'' scris invers,, Oma''.
Leonidas e politist sub acoperire, nu are cum sa fie el,, EL AMO'' Vom afla cine-i stapanul pe parcurs.Va pup!
PaPa!
_))))))))))))))))))![]()
_))))
Http://www.google.ro/......tp?/images aici este dovada.cred ca complicea lui mai este si directoare va pup
Daca ati fi mai atenti ati vedea ca dupa ce se termina muzica si apare pe ecran camaleones ati vedea un camelion care se plimba si se opreste dedesuptul literelor leo de. Daca nu va lamuriti intrati pe youtube gran final camaleones. part 1 si vedeti, de asemenia leo e stapanul pentru ca el e tatal lui enrike si vrea ca si stapanul sa se razbune pe Augusto iar stapanul nu vrea sa le zica de ce vrea sa se razbune pe el lui vale si sebastian a si voi numai pe acolo sunteti cu episoadele ca aici mai sunt numai 6 da ma rog, a si Fransisca e complicele lui leo lasati ca o sa vedeti ce se va intimpla e un film tarrrrrrre super
anonim_4396 întreabă:
andreea_8249 întreabă: