| LoveMusic a întrebat:

Urmăresc serialul "Camaleones" sau "Cameleonii" de pe AcasăTV de când a început.Am pierdut 3 episoade, din care 1 l-am revăzut dimineaţa. Oricum. Voi ce credeţi? Leondidas e stăpânul? Dacă nu, de ce avea cufărul ăla cu două părţi şi Valentina a găsit laptopul şi parola era "amo" pe invers adică "oma" (el amo - stăpân (spaniolă). Sau mă rog. cum se scrie :d Vreau să aflu părerile celor care au văzut.Mersi!

72 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt Bi@na si nu cred ca Leonidas e stapanul pentru ca stapanul ia sunat pe Valentina si pe Sebastian cand era Leonidas in casa la ei...nu cred...Eu cred ca,, AMO'' este tatal vitreg al V
Valentinei...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna! Sunt Bi@nca si eu urmaresc serialul,, Cameleonii'' in fiecare seara, si cred ca stapanul e tatal vitreg al Valentinei! Dar ceea ce nu pot sa inteleg este cum de Leonidas a avut pe,, laptop'',, Amo'' scris invers,, Oma''.thinking Leonidas e politist sub acoperire, nu are cum sa fie el,, EL AMO'' Vom afla cine-i stapanul pe parcurs.Va pup!kissPaPa!happy_))))))))))))))))))happyhappy_))))

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sau poate fi enriqe iubitul lui franssisca nu crezi ca poate fi el ca sa se razbune pe augusto

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Leonidas este de fapt un agent la securitatea nationala si amo pe invers nu inseamna Stapan inseamna organizatia servicilor secrete.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stapanul e leonidas am vazut pe you tube

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://www.google.ro/......tp?/images aici este dovada.cred ca complicea lui mai este si directoare va pup

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da leonidas este stapanu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sati spun drept leo este el amo el este tatal lui erik cel pe care fransisica la iubit, erik a murit pentru ca la impuscat ponce de leon augusto si de acea vrea sa se razbune si francisca este complicele stapanului

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este o poveste d iubire intre Valentina si Sebastian care au misiuni de catre stapanul cel mai important este in acest serial sa vedem pana la urma cine este akel stapan!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stapanul este Leonidas. Dar daca stiti cate parti are Cameleonii va rog sama spuneti si mie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa stii ca nu are cu sa fie Leonidas Stapanul pentru ca Leonidas nu are parul lung si cret si totusi e un detaliu ce conteaza mult...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca stapanul este fostul iubit al Franciscai voi ce ziceti?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am vazut ultimul episod iar stapanul este leonidas.Sa stiti ca betina ramane cu patricio.Cand va veti uita veti fi fericiti...Si eu am fost fericita si voi fi cand o sa il vad la tv.Pa!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt 2 cameleoni. Leonidas e principalul cameleon. iar cel care le da ordine e doar un alt cameleon care asculta de LEO parerea mea.de aceea,, stapanul'' a aflat ca tatal lui sebastian statea in casa cu Valentinawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eh... leonidas nu e stapinul este politist sub acoperire laughing asa ca sigur nu ebatting eyelashes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da sigur leonidas este stapanul pentru ca am vazut pe youtoub

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

I tare telenovela o iubeck

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Leonidas ii Stapanul.scrie pe net tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu am vazut dar sunt absolut sigura ca Leonidas este el amo pentru ca el vrea sa-l distruga cu orice pret pe Augusto Ponce de Leon si tocmai de aceea sa folosit de personajul asta negativ si anume el amo.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

M`da. El Amo este Leonidas. Cauta pe net o poza cu "El Amo" si o poza cu "Leonidas" si dupa aia comparale`! El este.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da leonidas ieste camaleonul pentru ca iel vrea sa se rasbune pe ponce de leon pentru ca ieste un porc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E adw leonidas e amo am vazut pe youtube

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu cred ca el e stapanu pentru ca vrea sai razbune moartea lui enriqe

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu are cum sa fie Leonidas sincer daca ar fi dar depinde e o posibilitate pentru ca vrea sa se razbune pe comandatul Ponce de Leon! laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu are cum sa fie Leonidas sincer daca ar fi dar depinde e o posibilitate pentru ca vrea sa se razbune pe comandatul Ponce de Leon ! laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca leo nu e stapanul deoarece nu iar face rau valentinei acum ca stie ca are un copil nu cred de ce iar face rau stapanul ia rupt rochia de mireasa si de ce apara pe valentina in fata lui sebastian daca el nu vor sa fie impreuna

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dap eu cred ca leonidas era pe mana cu stapanul si cu francisca, iar stapanul eu cred ca este o femeie pentru ca are o masca pe fata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu leonidas este el amo

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca ati fi mai atenti ati vedea ca dupa ce se termina muzica si apare pe ecran camaleones ati vedea un camelion care se plimba si se opreste dedesuptul literelor leo de. Daca nu va lamuriti intrati pe youtube gran final camaleones. part 1 si vedeti, de asemenia leo e stapanul pentru ca el e tatal lui enrike si vrea ca si stapanul sa se razbune pe Augusto iar stapanul nu vrea sa le zica de ce vrea sa se razbune pe el lui vale si sebastian a si voi numai pe acolo sunteti cu episoadele ca aici mai sunt numai 6 da ma rog, a si Fransisca e complicele lui leo lasati ca o sa vedeti ce se va intimpla e un film tarrrrrrre super