| BeiiByiLuvYouu a întrebat:

vreau ajutor.crying imi e frica sa stau singura noaptea in casacryingsi de fiecare data cand vine o prietena ne temem sa ne ducem si la bucatarie sau sa ne dam jos de pe scaunhee hee (stiu ca pare ciudat) avem impresia de fiecare data ca ne priveste cineva si ca se aud niste voci ciudatecryingcateodata mai spunem:" hai lasa ca nu are cine sa ne priveasca suntem singure ce draculaughing" dar cand sa ne dam jos dupa scaun ne prind fiori reci pe spate:-s scuze ca am scris asa multlaughing

Răspuns Câştigător
| BloodMagickNecromance a răspuns:

Buna! Aceasta este o fobie. Cea a intunericului. Si eu mai aud voci, dar nu e ceva anormal. Seara, creierul ''iti joaca feste''. Cand te prind fiori reci pe spate, asta inseamna ca iti este foarte frica. Tu nu trebuie niciodata sa te temi de intuneric si de ce se afla in el. Cat despre privit, acesta este al 6-lea simt al omului. Din cate am inteles din tot ce ai zis tu, te referi la casa ta care crezi ca e bantuita. Daca tu crezi acest lucru, roaga unul din parinti sa cheme preotul si sa sfinteasca apartamentul.
Sincerca sa fiu, nu cred in fantome, desi ma uit la fenomene stranii.
Acum fiecare cu opinia lui.
Numai bine!

8 răspunsuri:
| ταξιδιώτης a răspuns:

Teama vine din ceea ce-ti imaginezi ca ar fi\s-ar intampla...nimic real in toate acestea.

| BruneTTe a răspuns:

Inteleg partea cu scaunul. Pe mine ma mai apuca uneori nebuna si imi inchipui ca sub birou sunt serpi si daca las picioarele jos o sa ma pape laughinglaughing Si am 18 ani. deci n`ai de ce sa te plangi.

| basexcu a răspuns:

Daca vin eu la voi nu o sa va mai fie frica. o sa va fac sa cantati pe voci... si asta nu de pe scaun!

| BabyDollRalukks a răspuns:

Buna! Sa stii ca nu esti singura de genul asta. Mie mi-e frica sa ma duc la baie, dar la bucatarie...Chestia asta se numeste fobie de intuneric si nu stiu daca are vreun 'leac'.Eu nu puteam dormi fara vreo lampa aprinsa in camera sau ceva care sa lumineze.Probabil cand erai mica obisnuiai sa dormi cu parintii.Acum,nu mai sunt chiar asa de speriata,dar tot imi e frica sa umblu prin casa. Cu timpul, te vei maturiza mai mult si constiinta ta va fi mult mai 'matura', deci nu te vei mai speria deloc sau foarte putin.Stai linistita, nu esti singura careia ii este frica de intunericwinking

| syjey a răspuns:

Cheama-i pe aia de pe Discovery de la Fenomene straniilaughing

| IceCube a răspuns:

Si mie mi-e frica sa ma duc la baie dar la bucatarie chiar daca mai e cineva in casa, dar ei dorm si de obicei las lumina la baie aprinsa.

| bradysandro a răspuns:

Dar cati ani ai? daca nu te superi ca intreb

| laurash_9338 a răspuns:

Si mie imi este frica cateodata. Atunci cand imi este frica si sunt singura aprind toate luminile in casa. Cred ca este un fel de fobie, o teama nejustificata. Asa imi este mi-e frica de gandaci... Chiar si morti.