Dasky90 : tin sa te contrazit intr'o mica masura. pentru ca eu cred cade la o varsta trebuie sa ai grija la alimentatie. iar daca vrea sa slabeasca pentru ca nu se simte bine in pielea lui e in regula. iar cu pastilele sunt de acord cu tine. lucrul pe care ar pute'a sa'l faca ar fi sa elimine grasimile din alimentatia lui. sa faca sport si sa manance fructe si legume.
Salut!
In primul rand trebuie sa faci mult sport si sa mananci sanatos. Daca faci sport, alegi si apoi mergi la fast-food, nu ai facut nimic!
Acum partea cu kg poate sa fie si mostenire de familie, adica unul dintre parinti sa fie mai plinut pentru ca si asta este o problema, eu de ex nu ma pot ingrasa, ce-i drept fac si foate mult sport.
Nu incerca prin cure de slabit sau alte medicamente, cel mai bun este sportul! Si cel mai important, o alimentatie sanatoasa!
Sper ca am putut sa te ajut.
Sal poti slabi fara fainoase, dulciuri si prajeli totul fiert mult sport fara mancat seara. fundita?
Proasta intrebare! De ce iti pui viata in pericol pentru niste vorbe.Un sfat prietenesc ce l-am invatat la teatru : "Cei mai rai sunt copii.Cei care critica cel mai mult tot ei sunt!"Asa ca ramai cum esti acum.Cunosc un caz foarte real.Acum 1 luna s-a stins din viata directoarea mea din generala pentru ca a luat pastile de slabit dupa net... Aveti grija ce prostii faceti ca va da-ti una singuri.