anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce ai alege? Sa te impaci cu toti cu care ce-ai certat si sa te intelegi bine cu absolut toata lumea sau un cutremur?

Eu as alege prima varianta. Voi?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu aleg sa ma impac cu cei cu care m-am certat dar bine-nteles nu pot sa ma inteleg bine chiar cu absolut toata lumea, sunt anumite persoane din viata mea pe care nu le plac si nu vreau sa am legaturi cu ele, oricum e cel mai usor sa fii un om rau dar greu sa fii un om bun, un coleg de munca imi spunea acum 6 ani ca intr-o zi imi voi pierde acea copilarie si iubire cu care intampinam viata si oamenii, nu stiu cand s-a intamplat dar s-a dus, am ramas gol si acum in loc de acea fericire simt un pic de indiferenta, furie, preocupari, stres, ma simt trist mai des decat simt bucuria unui zambet, nici asa dramatic dar oricum m-am schimbat fara sa vreau sau sa constientizez

17 răspunsuri:
Anna
| Anna a răspuns:

Imi place sa fiu in pace cu toata lumea.Nu am nimic de pierdut.Aleg prima varianta. Cea de-a doua e mai riscanta, totusi nici asa nu am nimic de pierduttongue

eileen
| eileen a răspuns:

La ce fobii am privind cutremurul, m-as impaca cu toata lumea in avanshee hee

| kh1ss a răspuns:

Normal ca prima tongue

| Wtf9000 a răspuns:

Eu as alege cutremurul. De ce m-as intelege cu toata lumea?

| anonim a răspuns:

Depinde de intensitatea cutremurului.big grin

tundenana
| tundenana a răspuns:

Normal ca prima varianta... e cineva pentru varianta a II a?

| Danny _3256 a răspuns:

Sa fiu impacat cu toti.

| Teardrop:] a răspuns:

Bineinteles ca prima varianta.winking

| cribus a răspuns:

Normal ca as alege prima varianta...iti dai seama ca la un cutremur pot muri sute sau mii de oameni de certat cu cati poti sa te certi?

| cely a răspuns:

CA BINE ZICI

| bubu_7778 a răspuns:

Depinde de cutremur :p daca este unul cu intensitate mica as alege cutremurul si asta pentru ca nu stiu daca un om poate ierta din suflet pe toti oamenii care i-au facut rau. Daca cutremurul ar fi devastator as alege normal prima varianta

| clawdya a răspuns:

Hmmm...bineinteles ca prima varianta de raspuns este cea corecta.in primul rand ura nu este buna si aduce numai necazuri, in al 2-lea rand a ierta este un lucru bun, pentru ca pana la urma iertarea este data de d_zeu si daca el ne iarta greselile noastre noi dc nu putem ierta greselile semenilor nostri! si inca ceva:daca noi am cere iertare cuiva si acel cineva nu ne-ar ierta km ne-ar fi?! deci in concluzie ca sa putem fi iertati trebuie sa iertamwinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

ALYNHoliavo14, cutremurul decat sa ma inteleg cu tine.Asta e parerea mea sincera.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ai gandit mult intrebarea asta?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am auzit-o undeva si mi s-a parut interesanta, oare cati accepta sa moara sau sa se intample o catastrofa decat sa se impace cu toti si sa fie mai bun?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu e bine Eileen, daca vine un cutremur mare tu te imbolnavesti de inima nu de cutremur.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Profunda intrebarea, profunda...