| Tacii a întrebat:

Ce carti imi recomandati? Sunt la liceu...trec lasa a 5-a si as dori ceva mai serios.As dori mai multe variante...sa am de unde alege. Funda si vot.

Răspuns Câştigător
| Daria a răspuns:

Cum sa fii la liceu in clasa a5-a,ha?laughing
Fetele din Shangai-Lisa See
Floare de zapada si evantaiul secret -Lisa See
Dragoste Florii de Bujor-Lisa See
Gossip girl-Cecily von Ziegesar
Anna Karenina-Lev Tolstoi
Panza de paianjen-Cella Serghi
P.S:Nu sunt nici de clasa a5-a si nici nu sunt in bibliografie, sunt carti "de timp liber" ca sa iti zic asabatting eyelashes. Totusi, daca esti la liceu sper sa iti placa.laughing

9 răspunsuri:
| κλάους a răspuns:

Si eu am aceeasi intrebare ca Radu12...Ori esti la liceu ori in clasa a 5-a (gimnaziu)? Si. daca nu sti in ce clasa esti.atuncea, sti sa citesti?laughing

| miha90z a răspuns:

Mihail Drumes – Scrisoare de dragoste, Invitaţie la vals, Elevul Dima dintr-a saptea
Twilight Saga
http://www.c-cultural.ro/biblioteca%20virtuala/pdf/bibliografie-scolara.pdf

| SameMistake a răspuns:

Scuză-mă, tocmai ai scris "sunt la liceu...trec clasa a 5-a"?! Incredibil. se numeşte gimnaziu sau daca ţineai neapărat, ziceai simplu ŞCOA-LĂ! Nu liceu! :-)

| SameMistake a răspuns:

Pai bun, stiam asta. Dar din moment ce esti clasa a 5-a, tot gimnaziu se numeste. Liceul are si gimnaziu(la asta te referi).
Succes "la liceu"laughing!

| Tacii explică:

Daca nu stiati, unele licee au clase 5-12...
...

| blueberry05 a răspuns:

Anna Karenina-Lev Tolstoi
Lolita-Vladimir Nabokov
Mizerabilii-victor Hugo
Codul lui Da Vinci-dan Papillon-Henri charriere

| Y3aaHH a răspuns:

"esti la liceu si treci clasa a 5-a"?straight face

| biu_9628 a răspuns:

William Golding-Împăratul muştelor e cam dramatica cartea mie mi-a placut nu este atat de amuzanta cum suna titlul! este vorba de copii care trec peste etapa copilariei ajungand sa se maturizeze de la acea varsta frageda! fundita? te rog

| Miruna66 a răspuns:

1001 de nopti. Este potrivit pentru tine, crede`ma. Funda? happy