Rock, death metal, heavy metal, black metal
In niciun caz porcaria aia numita manea (boooo)
In general ascult pop sau rock.
Depinde ce apare pe UTV si Mtv. Dar ascult mai des cantece din serialele care imi plac. Ma simt mult mai atasata de ele.
Tu?
+
Rock is my life :X
Paramore,Tokio Hotel,Evanescence,Seether, Creed...
Ascult si altele, dar mai putin.Imi place Taylor Swift si unele melodii ale Selenei Gomez,Eminem-Not afraid,Amy Macdonald, Puddle of mudd-Blurry, Play&win-ya bb...Hai ca ma opresc XD
Easy Question: in mare parte subgenuri de rock,dar si pop (gen p! nk,katy perry,bruno mars), hip hop, putin house...si sa nu uitam de MANELEEEE! glumesc
Eu ascult opera, sau muzica de celine dion. Stiu ca nu este o muzica prea moderna dar, este minunata...
Dragă irinuka, ţi-am citit răspunsul şi sincer nu mă pot abţine să nu comentez.Adică Tokio Hotel "cântă" ROCK? Am pus în ghilimele "cântă" pentru că ei ce fac acolo,numai cântat nu e, apăi să fie rock. Aerul de Românica ce pluteşte zilnic te-a afectat şi pe tine şi pe majoritatea populaţiei de idioţi care cred că daca ascultă house, nu ascultă manele.House=manea,e clar.Şi cei care se cred mari rapperi că ascultă Puya, altă maimuţă în călduri care cântă manele în " engleză " uneori.Multe cuvinte aruncate acolo grămadă o numiţi voi MUZICĂ? Măi,muzica pe care o asculţi, trebuie să o simţi în tot corpul, ca o vibraţie infinită ce te face să simţi că pluteşti, îţi dă putere...aia este muzica bună,rock-ul! Legende ale rock-ului ca Bon Jovi, nu zgâreturile astea pe creier care le face Guţă şi restul "oamenilor",dacă îi pot numi oameni,făcuţi grămadă care aruncă cu bani doar pentru că urlă cu jale "cântând" despre femei,maşini şi valoare, la mai ştiu eu ce nuntă de "jupâni". Vă spun din propria experienţă, că în blocul meu,chiar sub mine tot ce predomină e intensiv-Guţă-Salam-Inna-Puya la ordinul zilelor,că am avut " norocul " să am aşa vecini superbi...Şi @Danyel, să îmi zici când e ziua ta, îţi fac cadou nişte benzină şi o brichetă, aşa că am chef eu de artificii.
Din răspunsul meu, cred că ţi-ai dat seama ce ascult fără să mai precizez.