Pfuuuuu.Prea multe.Nu cred ca iti poate enumera cineva ce poti sa faci pe un calculator.
Buna! pai poti saty faci cont pe facebook iar acolo ste un joc foarte frumos -farmville, poti sa te joci pe imvu, jocuri pe pc, hi5,
eu cam asta fac
Sa cauti informatii, sa te inscrii la site-uri, forumuri, sa iti faci site-uri, forumuri, sa vorbesti cu prietenii pe messenger, sa citesti ziare, reviste online in loc sa le cumperi, sa iti pui poze si c-am atit!
Cum adica ce poti face la calculator?
Te uiti la un film, citesti niste bancuri, te uiti la niste faze comice pe youtube
, Iti "faci curat" in calculator, modifici niste poze, asculti Radio, vorbesti pe mess/ spkype, iti citesti horoscopu
... Sunt 1001 de lucruri care le poti face la calculator!
Te poti uita la filme, lasa comentarii de pe hi5 daca ai, facebook, mess
, editezi poze.
alte idei nu mai am deocamdata.
dar sper sa iti fie utile cele care tocmai le-am spus
Hi5, facebook, filme, editezi poze, te uiti pe youtube, mess, tv online, bancuri, seriale,.
. si multe altele
Copil imatur
iesi ma afara si joacate in rl si nu mai sta aici pe PC si intrba lumea ce sa faci:-l
Cauta filme si vizioneaza-le, citeste bloguri si forumuri, poti citi online si carti foarte multe pentru varsta ta, cauta pe google cate ceva si vei fi surprinsa cate site-uri interesante gasesti!
Sa editezi niste imagini cu programe speciale, sa cauti tot ce te intereseaza, sa iti creezi site-uri, sa stai pe retelele de comunicare, pe mess, sa vii pe acest forum (http://mj4ever.hitforum.ro) unde sunt subiecte si pentru fani MJ, dar si pentru cei care nu sunt fani, avem revista, post tv online al forumului jocuri, teste si multe altele.
Poti citi o carte poti sa te uiti la tv poti sacompui o melodie si sa o pui pe muzica
Nu stiu, incearca si tu sa cauti un film sau serial pe vlplay, ce zici de doi barbati si jumatate sau pariu cu viata, bafta![]()
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Ciocinta_Alexandru_1976 întreabă: