Sa te duci in concediu,Sa te duci la o sala de fitness,sa inveti sa innoti daca nu stii,sa citesti o carte,sa inveti sa canti la chitara/pian,sa compui melodii, sa te duci in tabere, sa stai pe la bunici,sa pescuiesti
, sa faci tablouri de natura, sa mergi prin oras cu fetele...etc.etc.ce vrei u
. distreaza-tee
Toata vara aceasta ai foarte multe lucruri de facut : poti sa iti cumperi un animal de companie ( un catel , un papagal ) cu care te poti juca si sa iti petreci timpul liber , poti sa citesti o carte , sa faci multe poze
,sa te duci la bunici sau la verisori tai .Sper ca ideiile mele te vor ajuta . MUlt succes.
Viziteaza-ti rudele
Viziteaza-ti amici
Citeste
Fa ceva cursuri
Iesi mai des in oras(daca stai la sat, iesi prin sat
)
Mary sa stii ca satu la oras
si tu CoffeeTIME, sa stii ca voi pune si semnul intrebarii ( am uitat)
Da nu ai ce face de exemplu iesi cu prietenii prin oras sau plecati undeva impreuna, pleci la mare, la munte, te distrezi, nu-i baga inseamna cu cei care iti zic sa citesti ceva
sati zic ceva daca stati la tara poti sa astepti sa se fac adovleci si ii pui in strada sa nu mai traca masinile
da sa ai grija la politai
Mergi in parc,la padure,la zoo,viziteaza muzee,fa cursuri de actorie\chitara\innot\carateetc,iesi cu prietenii,poate iti gasesti un job,mergi la bunici,la concerte,la petreceri, organizeaza petreceri, decoreaza-ti camera
Maverick e amuzanta ideea cu dovleci dar problejma e ca nu stau a tara si daca as face asta in olras cred ca as primi amenda
)