| bumblebee010 a întrebat:

Ce program imi recomandati pentru instalarea jocurilor? Si cum se foloseste! Acord funda +vot

Răspuns Câştigător
| PrO7 a răspuns:

Power iso este un program de montat imagini ca si daemon tools. daca fisierul de la respectivul joc este iso dai clik dreapta si mount image si intri in my computer si iti va aparea imaginea jocului iar dupa aceea dai clik pe imagine si dai instal bafta! daca ai alte neclaritati te voi ajuta

14 răspunsuri:
| DeyCj a răspuns:

Indiferent de format cu excepția exe-ului îl poți instala dezarhivând-ul fie cu winrar fie cu similarul oppen source și gratis(nativ din linux) 7zip.Deschizi de exemplu iso-ul cu click dreapta /oppen with/winrar sau 7zip și îl dezarhivezi și apoi rulezi executabilul.
Nu te prostii cu deamon tools sau alte porcării de astea că cu așa ceva îti strici wingozu și așa stricat din matrița Microsoft-ului.Succes

| WR104 a răspuns:

Daemon Tools.

| WR104 a răspuns:

Dupa instalare deschizi programul si cauti unde zice moteaza imagine apoi se deschide un folder si alegi imaginea jocului pe care vrei sa-l instalei.
Bafta!

| soul2soull a răspuns:

Simplu Dublu click pe executabilul kitului de instalare aflat pe cd sau dvd si next next finish

| Predator30 a răspuns:

Daemon Tools.

| Juleuuss a răspuns:

Adobe Flash Player.

| PrO7 a răspuns:

Depinde ce jocuri vrei sa instalezi ...instalarea difera de la joc la joc de a da doar un simplu,, next" pana in ai face imaginea sau al il dezarhiva... oricum ar fi bine sa ai in calculator daemon tools sau power iso, win rar,

| bumblebee010 explică (pentru PrO7):

Daca imi spui si cum se foloseste power iso asta iti dau fundawinking

| dumitrel99 a răspuns:

Deamon tools

| daryusalex17 a răspuns:

Incearca manager fisiere

| batistaaa a răspuns:

Hey salut.cel mai bun program pentru a instala jocuri este Daemon Tools.Iti garantez ca toate jocurile se vor instala CORECT cu el

| alinjalba a răspuns:

Cu ce program pot instala acest joc.dau funda+vot / uitati-va si la link ==> https://plus.google.com/114540271701877049463/posts/4R6Vq

| Ioan_Giulai_1955 a răspuns:

Ce program imi recomandati pentru instalarea jocurilor? Si cum se foloseste! Acord funda +vot