| deea222 a întrebat:

Ceaiul de urzica este bun pentru par?

si cum se foloseste? va rogg mult dau funda

Răspuns Câştigător
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Da, e ca un medicament de intarire a radacinei, combate si matreata. Fierbi apă, adaugi niste urzica, astupi cu un capac pana se raceste. Il strecori, apoi se calteste parul cu el, dupa ce l-ai spalat! Asa ramai, nu mai clatesti cu apa. Apoi il usuci. Inca ceva: sa stii ca-ti inchide (cu timpul) nuanta parului, devii mai bruneta.

| deea222 explică (pentru floresdemayo):

Si imi va lasa parul aspru?:d

| floresdemayo a răspuns (pentru deea222):

Da, normal, va fi mai "bățos" un pic, ca atunci cand dai cu bere in loc de fixativ, ca sa-ti aranjezi parul, sa-l ondulezi. Inca ceva: se si ingrasa repede! Incearca o data, oricum nu o sa-ti para rau. Tu cauti ceva impotriva caderii parului sau pentru intarirea lui? Daca pierzi par mult, foloseste solutia Chel Stop. Eu am folosit la nevoie.Mi-a ajutat foarte mult. Am fost disperata ca foloseam balsam si ma trezeam ca par mult in maini...Acum am renuntat definitiv la balsam.

Da. pentru cadere

| BIOO a răspuns (pentru deea222):

Eu am sa va recomand ceva mult mai eficient! Astept sa ma contactati pe id messenger lazarescu_constantin!

| floresdemayo a răspuns (pentru deea222):

De ce n-ai spus asa de la inceput? Ti-am zis, foloseste chelstop, e mult mai eficient, dă rezultate mult mai repede. Apoi, cand vezi ca nu mai cade, folosesti urzica in continuare pentru a preveni caderea, dar până cade recomand chelstop. Il gasesti in farmacii, la diferite cantitati. Un recipient il poti folosi de cateva ori, si apoi nu strica sa-l ai in casă, e ca Vanish care se foloseste la scoaterea petelor (nu stii niciodata cand ai nevoie!). Am incercat si eu cu "n" produse so bio si nebio, dar am constatat ca aveam doar pierdere de bani.
Uite cum arata: http://www.farmaverde.ro/......al-p-6259, acolo scrie sa te speli inainte cu sapun moale vegetal, dar eu m-am spalat cu sampon obisnuit (ce aveam prin casa in perioada aia, nu neaparat vegetal), respecta ce scrie pe prospect (eu puneam cate un capacel in plus sa fac o concentratie mai puternica, asta ca eram disperata sa nu mai cada părul). Nu mai am probleme. O sa fii foarte multumita de rezultat.

Multumesc mult.

6 răspunsuri: