Sile Popescu, singurul „român" care, înainte de `89, avea curaj să intre în cartierele ţigăneşti Faţa Luncii
Totul a inceput intr-unul din cartierele craiovene Lascar Catargiu.La inceput a fost doar o ambitie de pustan asa cum am trecut multi dintre noi.Sile popescu era un om bun si iubitor de copii.Nu era un interlop in sensul rau al cuvantului cum zice lumea.Era un om simplu, respectuos cu lumea din jur dar care nu suporta tiganii care faceau probleme oamenilor din craiova. El era omul care facea legea in craiova pe vremea aceea si care cum zic apropiatii lui era un [fenomen de strada]pe care putini lau inteles la vremea aceea.Pentru multi, chestia aia cu viata de strada, bagabonti, scandaluri si anturaje ii irita prea mult si vroiau sa opreasca acest fenomen pana nu era prea tarziu.
Sile popescu era un om cumsecade si cunoscut in toata craiova si pretutindeni. El a copilarin in cartierele rau famate din craiova, lascar catargiu si fata luncii cunoscute prin faptul ca stau foarte multi rromi in aceste zone si fiind si cele mai periculoase din craiova. DA, sile a avut grija de caiac in tot acest timp cat a trait si a reusit sa fie liderul craiovei dupa moartea sa. A avut doua fete si le iubea ca pe ochii din cap.
Mda, asta rapsunde google-ul. totusi, ceva mai detaliat? sunt curios... cercetez subiectul
Da, interesant. Din cate stiu, lumea il respecta pe vremea aia destul de mult. Da, stiu ca avea 2 fete frumoase
anonim_4396 întreabă: