| Bogdanys a întrebat:

Cine imi poate spune un truc super cu carti de joc, pentru a imi da colegii pe spate? Funda! ( prefer sa imi explicati nu siteuri)

Răspuns Câştigător
| MilkaFriend a răspuns:

Pai te uiti la prima carte, o retii dupa care il pe posibilul pacalici sa aleaga o carte si sa o tina minte. Dupa, sa o puna dedesubtul pachetului sub cartea care tu o sti, si sa taie.Atunci i zici ca te uiti sa vezi daca i gasesti cartea si tu cauti cartea care ai retinut-o pentru ca langa ea i cartea lui. Dupa ce ai gasit-o si ai retinut-o il pui sa le amestece(dar tu stii deja cartea lui) si dupa aia ca prin magie i cauti cartea si i-o areti!

4 răspunsuri:
| Gabica a răspuns:

Iei 21 de carti la intamplare si incepi sa le imparti in 3 teancuri.Ii spui celui caruia ii faci trucul sa isi aleaga o carte in timp ce tu le "imparti". Apoi trebuie sa iti spuna in ce teanc e cartea.Strangi cartile, punand tencul cu cartea la mijloc.Repeti acesta operatie de inca 2 ori.La sfarsit, a unsprezecea carte este carte aleasa.
P.S.:Cel caruia ii faci trucul nu trebuie sa isi schimbe cartea aleasa.

| Darius1994 a răspuns:

Ii spui unui coleg sa traga o carte si sa o tina minte, tu ii spui sa o bage unde vrei tu dar cartea deasupra ei trebuie sa o tii minte, amesteci pachetul cu grija sa nu se desparta cele 2 carti, si incepi sa cauti cartea care o sti tu cand ai gasit-o cartea dinaintea ei ii cartea lui atunci o pui in fata si pui 2 carti peste ea, atunci ii arati prima carte il intrebi asta ii cartea el zice nu o pui jos si ii spui sa puna mana pe ea dupa aia a doua carte ii spui asta ii cartea el spune nu o pui la loc si iei cartea lui si o pui jos, atunci ii spui sa puna mana pe ea si sa se uite la carte. Funda?

| gedhog a răspuns:

Pai nu e cu carti...dar e buna. pune o moneda de 5 bani, una de 10 bani si una de 50 intr-o caciula. spune-i prietenului, tatalui, mamei(sau cui ii faci trucul)sa i-a o moneda apoi sa o tina moneda strans in mana 10 secunde dupa care sa o bage inapoi in caciula. apoi tu vei gici care e moneda.cum? usor!

explicatie:tu vei stii care e moneda pentru ca cea tinuta strans in palma va fi mai calda decat celalalte.

| nort3ch a răspuns:

Cel mai simplu este sa intri pe you tube si acolo iti arata tot ce trebuie sa faci, e ff simplu