Intrebarea mea este:Il vezi pe dumnezeu? Totusi,crezi in el? Ai vazut vampiri? Totusi crezi in ei? Aici totusi depinde de univers,de universul cel mare care cuprinde nenumarate mistere icapabile pentru mintea omeneasca. Daca n-ar exista,totusi,de unde au atata imaginatie oamenii? De unde au puterea de a descrie acele trairi inimaginabile? Pentru ca le-au trait! Le-au vazut! Si oricum... Daca esti atat de pasionata citeste, dar citeste ca filmul nu merita, Academia Vampirilor.E o carte care chiar te pune pe gainduri pentru ca iti reflecta atat realitatea ta cat si a celorlalti!
Succes!
Este vorba de o legenda. Nu exista cu adevarat. Imaginatia oamenilor este cea care a creat aceasta poveste. Pe de alta parte unii vor sa creada in asa ceva si romantizeaza aceste povesti. Gandeste-te ca este mai interesant sa crezi in vampiri decat sa fii om muritor si fara puteri speciale.
Pai vampiri sunt niste creaturi fantastice. Sunt doar anumite zvonuri, de fapt povesti despre vampiri pentru a atrage atentia si a captiva ascultatorul. Vampiri sunt doar in mintea ta si in imaginatia celor care scriu cartile si spun povestile... nimic mai mult...
Adevarat este doar ceea ce vezi in carne si oase
ai vazut tu vreunu?
Cine a vazut il rog sa ma contacteze pe ionutz_mafiotu007@yahoo.com
Vreau sa cunosc si eu un vampir. Pana atunci Nu Exista!
Vampiri de fapt nu exista
Este o nascocire...
De fapt exista, dar nu in felul acela.
Sunt lilieci cu colti ce sug sange, iar oameni iau mai modificat putin si au iestit astfel
Succes! :*
Eu zic sa nu te mai uiti la twilight sau vampire diaries sau la orice te mai uiti, iti dauneza grav sanatatea.
Nu nu cred ca exista pana nu vad nu cred netul e plin in mare parte de prostii si informatii care pentru unii sunt importante iar pentru unii nu
nu iti bag ideea cum ca vampirii nu exista dar astea sunt legende dn cate stiu eu
Ok mersi la toti de informatie adaugatoare, oricum voi privi in continuare "The vampire diaries"...
1. vamprii sunt liliecii de asta unii zic ca exista
2. nu vampri din aia cu colti care musca oameni nu, nu exista
Pai depinde ce crezi tu si ce simti! Eu una sunt o mare fana a vampirilor si cred in existenta lor si sti de ce? Deoarece cred si in Dumnezeu in ciuda faptului ca nu l-am vazut niciodata! Poate ti se pare stupid dar eu una asa gandesc.
Nu exista... Astea sunt nascociri ale batranilor sa sperie copii sa nu iasa afara noaptea sau ceva de genul la fel ca si "iele" sau alte superstitii vampirul e cam tot un fel de superstitie si cine crede in supertitii nu crede in Dumnezeu
Draga mea Liudika! De existat exista! Este putin mai greu de inteles da asa este dar exista cum multe alte lucruri fara explicati s-au logica exista! Nu tot ceea ce ai vazut in filme s-au pe ineternet este adevarat! Dar sunt si lucruri adevarate care au fost reflectate cu trecerea timpului in : carti, filme, seriale dar nu totul este adevarat! Daca vrei sa afli mai multe eu te pot ajuta cu mare placere! id: m.corina95 Si vom putea vorbi! Persoanele care doresc sa vorbeasca despre acest subiect si care au intrebari asupra acestui subiect fara raspuns imi pot lua id! Dar persoanele care doresc doar sa rada si sa jigneasca nu! Iar pentru ceilalti de ce radeti si va amuzati si randeti de alti? Imi faceti greata! Sa stiti! Daca nu credeti nu va dati cu parerea!
Nu exista vampiri decat lilieci vampiri care nu sug sange decat de la animale!
Eu cred ca exista deoarece eu cunosc un om care are 106 ani si nu a murit si in plus nu are umbra sh nul vezi pe afara ziua il vezi da poarta la palarie ceva ciudat fara acea chestie nu iese afara si nu sar vedea ca e batran parca iai da doar 60 de ani sa ma cam sperie ca se uita la mine foarte ciudat daca vrei sa afli mai multe mady_love. you98
Iti dau dreptate pikawuii in tot mai ales cu academia vampirilor cititio merita dar nu filmul cartea e mult mai palpitant
Vampirii nu exista. Lucrurile de pe net, nu sunt adevarate. Si eu ma uit la " The vampire diaries " si imi place foarte mult. Deja am ajuns la sezonul al 2lea, si continui sa ma uit. Cred ca si tie iti place acest film, nu >
anonim_4396 întreabă:
alexx102428 întreabă: