| DouaPuncteSteluta a întrebat:

Cine poate sa imi explice cum pot sterge un membru nedorit din familie? ( la jocul Sims 3 ) Am facut din curiozitate si un bebelusi si e cam naspa ca plange mult si nu stiu cum sal culc. laughing Dar prefer sa-l sterg. Dau funda happy

Răspuns Câştigător
| TheFeeye a răspuns:

Si eu am cautat si nu am gasit. Eu l-am luat si l-am pus in strada, si l-am lasat acolo si mi-a plecat, dar bine ca era destul demare. Sau poti sa incerci sa nu ii dai de mancare, ori o sa moara ori o sa iti vina una sa il ia laughing.

2 răspunsuri:
| Leocerba a răspuns:

Un bebelus in Sims plange daca nu este hranit si daca nu este curat, 2 chestii relativ simplu de manevrat. Daca nu vrei s-o faci,suna la babysitter si ia-ti una,pentru cativa simoleoni.Dar,cand va creste,un bebelus neglijat,fix ca-n viata reala, se va transforma intr-un copil cu probleme si intr-un adolescent cu si mai multe probleme.
De sters nu-l poti sterge!
Daca ti-l ia protectia sociala, toti simsii tai din familie vor suferi un timp(se vor inrosi) si vei fi afectata "social" o perioada.
Noroc ca simsii au memorie scurta big grin

| Damasc a răspuns:

Nu il poti sterge cel putin asa este la sims 1 ce obisnuiam eu sa il joc.Dar la sims 1 daca iti neglijai copilul prea mult timp(daca nu ii dai atentie cand plange) cei de la asistente sociale vin si ti-l iau, cu alte cuvinte fa-te ca ploua cand el plange laughing acum nu stiu daca este la fel in sims 3 dar banuiesc ca este.