| DaDuSH a întrebat:

Cum devii frate de sange cu cineva? big grin Dau funda la cel mai logik raspuns

10 răspunsuri:
| selfie a răspuns:

Daca tu si "cineva" vreti sa deveniti frati de sange. tatal tau trebuie sa se casatoreasca cu mama lui big grin sau mama ta cu tatal lui. Cred big grin

| Villy0po a răspuns:

Pai nu pot sa-ti dau un raspuns logik ptk lucru' in sine nu e logik
eu stiam ca va taiati si apoi puneti rana peste rana

| Villy0po a răspuns:

Dar vezi ca s'ar putea sa iei boli

| dexro a răspuns:

Te bagi in masina tipul il cauti pe taicatu il prostesti sa se culce cu maicasa si sa il nasca pe ala cu care vrei tu sa devii frate de sange... ah si foarte important este sa crezi in asta ca daca nu crezi te impiedici de niste paradoxuri big grin (cu credinta in cel mai rau caz o sa zici... uite ba asta era deja fratemiu) - restul detaliilor le rezolvi tu singurelhappy bafta

| vader a răspuns:

Nu devii, te nasti. Iar chestia cu frati de sange din cartile/filmele cu apasi e doar fictiune. Nu incercati asa ceva acasa.

| Madi_8495 a răspuns:

Deci,ambele persoane se taie(pe manebig grin)si isi pun locul(mana)una peste alta in forma de cruse(sau X big grin) asa stiam eu.

| maryale a răspuns:

Frate de sange inseamna ca de exemplu tu sa ai un frate din aceeasi parinti.tongue

| fanepop a răspuns:

Pai iti faci transplant de sange depinde ce grupa are acel cineva si ce grupa ai ubig grin

| OnutzZa_2537 a răspuns:

Mda.asa e phoenixwinking
de exxemplu va taiatzi in acelasi loc [ venee ] sh punetzi una peste altatongue
e destul de scarboasaaa sh periculoasa faza
da dk voi chiar vreti...big grin

| tzepi19 a răspuns:

Deci in primul rand faci un transplant de sange cu cine doresti u sa fii frate de sange si cam atat dar te avertizez ai grija de boli mare atentie!